Nokia 9 Pureview ar avea deja un succesor în pregătire, cu procesor Snapdragon 855 și 5G la pachet

1.977 ori
<b>Nokia 9 Pureview ar avea deja un succesor în pregătire, cu procesor Snapdragon 855 și 5G la pachet</b>În ultima vreme s-a vorbit mult despre Nokia 9 Pureview, mai ales după ce online și-a făcut apariția o randare detaliată de la @evleaks, cât și un clip video promoțional. Acum aflăm o veste neașteptată, aceea că finlandezii de la HMD Global

În ultima vreme s-a vorbit mult despre Nokia 9 Pureview, mai ales după ce online și-a făcut apariția o randare detaliată de la @evleaks, cât și un clip video promoțional. Acum aflăm o veste neașteptată, aceea că finlandezii de la HMD Global ar avea deja în pregătire un model succesor pentru acest smartphone, unul menit să aducă upgrade-uri la nivel hardware.

Știm de multă vreme că Nokia 9 este așteptat cu cipset Snapdragon 845 la bord, asta deși vorbim în cazul de față despre un device al anului 2019. Pentru a oferi un flagship care să se bată de la egal la egal cu ceilalți rivali din acest an se pare că Nokia are de gând să vină în luna august cu un succesor pentru Nokia 9 Pureview.

Nokia 9

Din câte se vehiculează, acesta va opta pentru procesor Snapdragon 855 și va aduce și 5G la pachet. Vor fi realizate schimbări și în zona frontală unde vom regăsi un ecran cu decupaj circular pentru camera selfie și nu formatul pe care îl puteți vedea mai sus. Nu știm cât de reală este această scăpare, motiv pentru care ne declarăm rezervați cu privire la existența unui succesor atât de rapid.

În cazul în care informația se adeverește, ideea nu sună deloc rea, modelul cu SD845 urmând a fi mai accesibil pentru public, în vreme ce utilizatorii care doresc hardware de top vor plăti în plus pentru a avea cel mai proaspăt cipset la bord. Vă amintim că Nokia 9 Pureview vine cu 5 camere foto în spate și că lansarea sa ar fi programată pentru final de lună ianuarie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×