Turul Magazinelor #525: Aparat de călcat vertical la preţ ridicol, HTC One M8 la super ofertă, monitor LED AOC atractiv şi camera IP wireless

3.793 ori
<b>Turul Magazinelor #525: Aparat de călcat vertical la preţ ridicol, HTC One M8 la super ofertă, monitor LED AOC atractiv şi camera IP wireless</b>O să încep acest Tur al Magazinelor cu o super veste: nici un produs de aici nu sare de 600 de lei. Multe de abia ajung pe la 100 de euro, sau nici acolo. Avem de-a face cu un preţ excelent pentru HTC One M8, chiar şi resigilat, plus un monitor LED AOC..

O să încep acest Tur al Magazinelor cu o super veste: nici un produs de aici nu sare de 600 de lei. Multe de abia ajung pe la 100 de euro, sau nici acolo. Avem de-a face cu un preţ excelent pentru HTC One M8, chiar şi resigilat, plus un monitor LED AOC la suma corectă, poate cel mai ieftin fier de călcat văzut de mine, camera IP wireless şi o imprimantă portabilă drăguţă.

Toate ofertele sunt mai jos.

1. HTC ONE (M8) Gun Metal Grey resigilat

HTC ONE (M8) Gun Metal Grey resigilat

La Germanos am găsit un telefon care încă se ţine bine, dar la un preţ ridicol. E vorba despre HTC One M8 şi cunoscut două persoane care încă au acest terminal şi se descurcă OK bătrânelul. Costa sub 450 de lei în varianta resigilată şi mi se pare un preţ super atractiv. Practic cu preţul a nici două jocuri de PlayStation ai luat un telefon mobil, cu procesor Snapdragon 801 şi difuzoare destul de capabile.

Are 5 ani vechime în martie, a debutat cu Android 4.4.2 şi a rămas pe la Android 6.0. Ca să fiu puţin comic aş spune că în cel mai rău caz îl folosiţi ca telecomanda pentru televizor, având şi emiţător infraroşu.

2. Aparat de călcat vertical cu abur Daewoo DGS1500PK, 1500 W, 280 ml, Abur 60 gr/min, Alb/Roz

Aparat de călcat vertical cu abur Daewoo DGS1500PK

Nu am mai văzut în viaţa mea un aparat de călcat atât de ieftin. E incredibil că el costă doar 109 lei la eMAG.ro.Este un produs marca Daewoo, iar varianta resigilată ajunge la şi mai ridicolul 89 de lei. Vine pe alb/roz şi alb/mov şi are mai degrabă rolul de a scăpa de cute ale hainelor, când eşti pe fugă. E bun şi de luat în bagaj când călătoreşti. Merge pe bază de aburi, e uşor de mânuit şi este funcţional şi are design modern.

E recomandat în special pentru ţesături delicate. Faţă de un fier de călcat clasic se încălzeşte în doar 30 de secunde.

3. Sistem de monitorizare Philips Avent DECT SCD560/00

Philips Avent DECT SCD560

Rămânem la obiecte casnice, cu un sistem de monitorizare a bebeluşului Philips, care la evoMAG.ro costă 339 de lei. E gândit pentru monitorizarea unui nou născut, are sistem anti interferenţe, acoperă o arie de 330 de metri şi are volum şi recepţie ajustabile. Monitorizează temperatura şi vine şi cu funcţie Talk Back. Partea de hardware din camera celui mic are şi o lampă de veghe liniştitoare pentru prunc.

În plus îi puteţi pune cântece de leagăn via MP3. E important un sistem de gen pentru a monitoriza colicile şi respiraţia celui mic, care se poate îneca cu orice în primele luni de viaţă.

4. Monitor LED AOC Gaming G2460VQ6 24 inch 1ms Black-Red FreeSync 75Hz

AOC Gaming G2460VQ6 24

La PCGarage.ro am găsit un monitor care deşi nu e promovat ca produs de gaming, se descurcă bine şi la acest capitol. Costă doar 589.99 lei şi vine cu timp de răspuns de 1 ms şi diagonală suficientă de 24 inch. Are panou TN, rezoluţie Ful HD şi unghi de vizibilitate de 170/160 de grade. Oferă contrast de 1000:1 şi are refresh rate de 75 Hz. Mai are şi suport Freesync, filtru de lumină albastră, port HDMI, DisplayPort şi VGA.

5. Camera IP Wireless D-LINK DCS-8100LH, HD 720p, 180 grade, IR, zi/noapte

D-LINK DCS-8100LH

Încă un dispozitiv de supraveghere în Tur, de această dată video şi nu audio. Este o cameră IP Wireless de la D-Link, care vine cu senzor HD şi captura la 180 de grade. Ştie şi infraroşu, captura nocturnă şi costă doar 449 lei la Altex.ro. Are şi mărire a imaginii cu 4x prin funcţie de zoom digital. Veţi primi alerta pe smartphone sau tableta atunci când va fi detectată mişcare sau sunet.

Veţi putea folosi microfonul pentru a vorbi cu membri familiei, dacă aveţi camera afară la intrare, cu rol de interfon. Se poate controla de pe telefoane cu iOS şi Android.

6. MEMOBIRD GT1 Portable Personal DIY Printer for Note Messenge and Organize Bluetooth Home Photo Thermal

MEMOBIRD GT1 Portable Personal DIY Printer for Note Messenge and Organize Bluetooth Home Photo Thermal

La Lightinthebox.com am găsit o mini imprimantă termică, care se conectează prin Bluetooth la telefon şi tableta şi costă doar 43.99 dolari. Marele său plus e că e gândită nu atât pentru poze, cât pentru mici notiţe sau facturi. Imprima pe hârtie specială termică, este uşoară şi se poate încărca direct de la powerbank, pentru a fi mereu în mişcare. Din ce am înţeles are şi o aplicaţie specială cu comanda vocală, template-uri de notiţe şi chiar de scrisori de dragoste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×