iPhone XR se vinde mai bine decât iPhone XS şi XS Max la un loc, cel puţin în SUA; Iată procente

2.256 ori
<b>iPhone XR se vinde mai bine decât iPhone XS şi XS Max la un loc, cel puţin în SUA; Iată procente</b>De la picajul de acţiuni Apple încoace am tot auzit ce rău au mers vânzările de iPhone-uri în 2018. Ce-i drept lui iPhone XR i-au tot cântat prohodul analiştii încă de la debut. Azi descoperim că terminalul cel colorat a mers un pic mai

De la picajul de acţiuni Apple încoace am tot auzit ce rău au mers vânzările de iPhone-uri în 2018. Ce-i drept lui iPhone XR i-au tot cântat prohodul analiştii încă de la debut. Azi descoperim că terminalul cel colorat a mers un pic mai bine decât se aştepta toată lumea, cel puţin în SUA.

Conform unui studiu realizat pe un eşantion mai degrabă mic de clienţi din SUA, iPhone XR este cel mai popular model iPhone din ultimul trimestru din 2018. A vândut mai bine decât iPhone XS şi XS Max la un loc. Lumea i-a apreciat coloritul viu, procesorul puternic, ecranul de calitate, chiar dacă nu e nici măcar unul Full HD.

Studiu Apple

Nici camera nu e de lepădat, fiind aceeaşi cameră principală de pe iPhone XS-uri (a impresionat deosebit la testele noastre și e cel mai bun telefon cu cameră singulară din 2018 pentru DxOMark). Studiul de mai sus este realizat de către Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) şi indică faptul că iPhone XS a fost cel mai slab vândut din trio. iPhone XR ar fi reprezentat 39% din vânzările iPhone, în vreme ce iPhone XS Max şi XS la un loc ajungeau la 26%.

iPhone X a continuat să se vândă binişor şi iPhone 8 şi 8 Plus au mişcat şi ele acul. Analiza de piaţă mai arată şi că publicul vrea capacităţi mai mari de stocare. Se pare că majoritatea celor care au cumpărat telefoane noi, au trecut la o capacitate de stocare superioară faţă de telefonul avut înainte. A scăzut numărul celor care cumpără cel mai ieftin iPhone cu cea mai puţină stocare.

Trebuie spus totuşi că studiul CIRP acoperă doar 500 de consumatori, deci nu e chiar cel mai relevant din lume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×