Samsung îşi va expune telefonul pliabil la MWC 2019; Avem noi randări concept, cu cele două ecrane separate mai nou

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Concepte 1.368 ori
<b>Samsung îşi va expune telefonul pliabil la MWC 2019; Avem noi randări concept, cu cele două ecrane separate mai nou</b>De azi într-o săptămână vom afla în sfârşit toate detaliile oficiale despre Samsung Galaxy S10, dar şi despre primul telefon pliabil Samsung. Până atunci totuşi aflăm că gigantul sud coreean ar urma să îşi aducă pliabilul şi la MWC 2019

De azi într-o săptămână vom afla în sfârşit toate detaliile oficiale despre Samsung Galaxy S10, dar şi despre primul telefon pliabil Samsung. Până atunci totuşi aflăm că gigantul sud coreean ar urma să îşi aducă pliabilul şi la MWC 2019. Sursa informaţiei este Letsgodigital.org, care vine şi cu câteva randări concept noi.

Galaxy F

Prima variantă a fost văzut la SDC 2018 în noiembrie, dar era bine camuflată de huse şi era butucănoasă. Recent am văzut un video promo care dezvăluia parţial viitorul device, via Samsung Vietnam. Mai nou circulă teoria că ecranele vor fi de fapt separate ed o despicătură şi terminalul final va arăta mai mult ca ZTE Axon M, decât ca un telefon ce devine tabletă, cu zona balamalei invizibilă.

Galaxy F

Asta vedem şi în randările noi de la Letsgodigital.org, care duc cu gândul la două telefoane prinse cu o balama, decât la unul cu două ecrane alipite. Aceste randări 3D sun bazate pe o serie de brevete publicate ieri de către USPTO (Biroul SUA de Brevete). A se remarca şi modul în care se curbează scrisul pe marginea unui ecran şi continuă pe celălalt.

Apare şi camera frontală de această dată şi muchiile laterale sunt foarte subţiri, dar cele de jos şi sus rămân neatinse. Sincer mi se pare mai predispusă la defecţiuni şi daune această versiune cu "despicătură" între cele două ecrane. Aflăm mai multe pe 20 februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×