Turul Magazinelor #536: Laptop Core i5 cu SSD la preţ bun, saltea electrică, gimbal ieftin şi consolă retro portabilă

1.304 ori
<b>Turul Magazinelor #536: Laptop Core i5 cu SSD la preţ bun, saltea electrică, gimbal ieftin şi consolă retro portabilă</b>Turul Magazinelor revine în forţă, scăpat de chingile lui Valentine's Day şi cu singură grijă fiind un îndepărtat 8 martie. Pentru că nu ne mai agităm pentru cadouri, ne putem relaxa cumpărând fix ce ne dorim. Azi avem jucării şi prostioare

Turul Magazinelor revine în forţă, scăpat de chingile lui Valentine's Day şi cu singură grijă fiind un îndepărtat 8 martie. Pentru că nu ne mai agităm pentru cadouri, ne putem relaxa cumpărând fix ce ne dorim. Azi avem jucării şi prostioare, oferte bune şi laptopuri, dar şi o saltea electrică şi un soi de gimbal pentru camere. Completăm cu un accesoriu haios USB, consolă portabilă şi o super ofertă combo la PC Garage.

1. Laptop Dell Inspiron 3576 

Dell Inspiron 3576

Ne plac laptopurile Core i5, mai ales dacă sunt la ofertă. Am găsit un laptop Dell în acest caz la Cel.ro care are două avantaje, în afară de CPU: vine cu stocare SSD şi are şi placă grafică. E drept că placa grafică nu e chiar una high end, având doar 2 GB memorie, dar e mai bine decât cu una integrată.

Primim un procesor Core i5 de generaţie recentă, 8 GB RAM şi un ecran de 15.6 inch Full HD. Acest laptop intră la categoria Business şi vine cu Linux şi o baterie demontabilă cu 4 celule. Costă sub 2500 lei.

2. Gimbal Xiaomi Mi Holding

Xiaomi Mi Holding

Acest mecanism de stabilizare foto şi video, aşa numitul "gimbal" costă doar 514 lei la Quickmobile.ro dacă folosiți codul QUICK202. Oferă stabilizare pe 3 axe şi este compatibil cu camerele de acţiune precum cele Xiaomi Mijia, cele în versiunea Mini. E gândit pentru captura video în special şi cântăreşte 340 de grame. Are şi butoane de reglaj în vreme ce vă mişcaţi.

3. Saltea electrică Beurer TS19

Beurer TS19

Chiar dacă afară au început să apară şi temperaturi de 15 grade, nopţile rămân reci. Bonus, peste vreo săptămână ninge iar, aşa că nu strică o saltea electrică, mai ales că preţul la evoMAG.ro e ridicol, doar 139.99 lei. Salteaua este realizată din lână moale, are 3 setări de temperatură iluminate, întrerupător detaşabil şi este lavabilă în maşina de spălat la 30 de grade Celsius.

Are protecţie contra supraîncălzirii.

4. Ofertă specială la PC Garage

Ofertă specială la PC Garage

La orice combinaţie de procesor Ryzen plus placă video Radeon veţi primi cadou un SSD Apacer Panther de 120 de GB. Oferta ţine până pe 4 martie 2019. O combinaţie bună este un un Ryzen 5 1400 la 659 lei + un Sapphire Radeon RX 580 PULSE 8GB GDDR5 256-bit la 1049 lei.

5. Consolă retro portabilă

Consolă retro portabilă

Am mai acoperit clone de GameBoy, dar nici una aşa generoasă cu cantitatea de jocuri de la bord. Acest model oferă nu mai puţin de 400 de jocuri pe acelaşi device, la suma de 14.99 dolari la GearBest.com. Are 4 butoane direcţionale, 4 butoane de acţiune şi un difuzor generos frontal. Suportă chiar şi 2 jucători, cu un mic joystick asociat. Se poate conecta şi la televizor prin cablu AV, dar şi la căşti şi sistem audio. Are un ecran TFT de 3 inch color şi oferă 7 ore de autonomie.

6. Hub USB

Hub USB

Un accesoriu USB haios în formă de avion, acest produs vă oferă 4 porturi USB extra de alimentare odată conectat la PC. Costă 15.99 dolari la Lightinthebox.com. E util pentru a încărca telefoane de la un monitor să zicem sau de la un laptop cu prea puţine porturi USB. Util şi pentru a conecta un stick USB în vreme ce alimentaţi telefonul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×