Turul Magazinelor #544: Chromecast la preţ mic, Galaxy S9+ la suma corectă, PocoPhone F1 la reducere iar

2.605 ori
<b>Turul Magazinelor #544: Chromecast la preţ mic, Galaxy S9+ la suma corectă, PocoPhone F1 la reducere iar</b>Am revenit la formatul mare de Turul Magazinelor, cu 6 produse atractive. Galaxy S9+ a pierdut din preţ, lucru de aşteptat în perioada debutului lui Galaxy S10, iar PocoPhone F1 e la un nou prag scăzut de preţ. Chromecast 2.0 are

Am revenit la formatul mare de Turul Magazinelor, cu 6 produse atractive. Galaxy S9+ a pierdut din preţ, lucru de aşteptat în perioada debutului lui Galaxy S10, iar PocoPhone F1 e la un nou prag scăzut de preţ. Chromecast 2.0 are şi el reducere, iar o maşină de copt Philips e gata să devină un cadou ideal de Paşte. Toate completate cu o trotinetă electrică şi o lampă high tech de perete, cum au YouTuberii mari.

1. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Galaxy S9+ a primit o reducere atractivă la QuickMobile.ro. Costă 2.663 lei dacă folosiți codul QUICK202, un preţ acceptabil pentru un flagship din anul 2018. Are cameră duală solidă, difuzoare stereo zgomotoase şi ecran imersiv şi foarte luminos. Bateria e generoasă şi la capitolul filmare S9+ stă mai bine decât Galaxy S10 la unele capitole. Rulează orice joc fără probleme şi a primit un boost odată cu sosirea lui Android Pie şi One UI.

2. Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1 a ajuns la un nou prag scăzut de preţ la PC Garage. Costă doar 1399 lei şi vorbim aici despre un telefon cu dotări de flagship, cu procesor Snapdragon 845. E bun la gaming, are răcire pe bază de heatpipe/răcire pe lichid şi o baterie foarte generoasă, de 4000 mAh, care are şi autonomie pe măsură. Excelent pentru gameri şi cei care consumă filme din mers.

3. Google Chromecast 2.0 

Google Chromecast 2.0

Tot la PC Garage am găsit o ofertă bună pentru Chromecast. Costă 134 lei acest Chromecast 2.0, doar că e... roşu. Nu ar trebui să vă descurajeze culoarea, pentru că oricum sta mereu în spatele televizorului. Cine are un TV non smart, îl poate face smart cu acest accesoriu, care aduce YouTube, Netflix şi HBO Go direct pe ecranul TV.

4. Maşină de copt pâine PHILIPS HD9046/90

PHILIPS HD9046/90

Un cadou bun de nuntă (pentru că e perioada în curând) şi bun şi de Paşte, această maşină de copt pâine de la Philips costă doar 374 de lei la Altex.ro Are 14 programe presetate, pentru pâine, aluat, gem şi chiar iaurt. Sunt 3 niveluri de rumenire pentru crusă preferată şi puteţi coace două dimensiuni de paine până la 1 kilogram. Designul este prietenos şi ultra silenţios.

5. Trotinetă electrică Airwheel Z3S

Airwheel Z3S

evoMAG.ro are o promoţie specială pentru trotinetele Airwheel, care costă doar 1399 lei. Este un model cu autonomie de până la 22 kilometri şi viteză maximă de până la 20 km/h. Are un cadru principal din magneziu, care e ultra usor și solid. Are înălţimea reglabilă, display, baterie interschimbabilă şi se poate plia uşor, inclusiv la nivel de pedale. Are roţi de 8 inch, în față pneumatică şi în spate plină. Poate urca şi pante până la 15 grade.

6. LED-uri hexagonale

 LED-uri hexagonale

Dacă vă plac decorurile de la YouTuberi precum Casey Neistat, Marques Brownlee, Unbox Therapy şi pe plan local Buhnici, puteţi să cumpăraţi şi voi ceva de gen. Este un set de lămpi hexagonale colorate, care costă 252 lei la GearBest.com. Puteţi seta modelul şi culoarea de iluminare şi cumpăra seturi întregi pentru a compune un soi de instalaţie artistică. Se poate controla prin aplicaţie, prin voce. Instalarea e foarte intuitivă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×