Turul Magazinelor #545: Laptop sub 900 lei, un telefon care flexa înainte de vreme, trotinetă şi un Nokia 5.1 Plus cu super discount

1.566 ori
<b>Turul Magazinelor #545: Laptop sub 900 lei, un telefon care flexa înainte de vreme, trotinetă şi un Nokia 5.1 Plus cu super discount</b>Turul Magazinelor este din nou aici, de această dată cu câteva PC-uri la preţ excelent. Avem unul pentru gamerii care nu vor să spargă mulţi bani, dar şi un laptop sub 900 lei, pentru Back to School-ul de primăvară

Turul Magazinelor este din nou aici, de această dată cu câteva PC-uri la preţ excelent. Avem unul pentru gamerii care nu vor să spargă mulţi bani, dar şi un laptop sub 900 lei, pentru Back to School-ul de primăvară. Am găsit şi un telefon flexibil înainte de vremea sa, dar şi un Nokia 5.1 Plus la preţ excelent. Toate acestea plus o trotinetă care ne e familiară şi o clonă ieftină de Apple Watch.

1. Laptop HP 15-da0175nq

 HP 15-da0175nq

Pe 19 martie eMAG.ro a început Stock Busters, o serie de reduceri care taie serios din preţurile produselor sale. Asta în frunte cu laptop-urile, puse la loc de cinste. Printre ele se numără şi acest model cu procesor Intel Celeron, care costă sub 900 de lei. Este un laptop HP, cu ecran de 15.6 inch HD, 4 GB RAM şi 500 GB stocare. Are cameră web HD şi pe hârtie promite o autonomie de până la 13 ore.

2. Diaxxa Light Gaming v2.1 

Diaxxa Light Gaming v2.1

Un PC excelent pentru zona de buget spre midrange, acest model găsit la Cel.ro costă doar 2999 lei. Are un procesor Ryzen 5 1600X destul de ţeapăn, echivalent de Core i5 mai vechi sau i3 mai nou. Apreciem şi faptul că vine cu 1 TB stocare HDD şi 120 GB stocare SSD. Cei 8 GB RAM sunt doar OK, dar nu strică încă 8 GB, pe care îi puteţi adăuga la achiziţie.

Placa video GTX 1660 este o soluţie de compromis, dar măcar oferă 6 GB memorie GDDR5 şi duce jocurile noi la detalii aceptabile. Primiţi şi antiviruslui Bitdefender Antivirus Plus ca bonus la pachet.

3. Trotinetă electrică Archos Bolt JR

Archos Bolt JR

Am mai scris despre o trotinetă similară într-un tur, iar acest model costă 728 de lei doar la PCGarage.ro. Trotinetele electrice sar des de 1000 de lei, deci acesta e un veritabil chilipir. Mai sunt doar 2 produse în stoc, iar acesta este un vehicul pentru cei mici, pentru copii. Are ghidon ajustabil, autonomie de până la 5 kilometri, viteză de până la 12 km/h şi cântăreşte doar 6.5 kilograme. Suportă până la 80 kilograme în greutate.

4. LG G Flex 2 (resigilat)

LG G Flex 2

Acest telefon pare pregătit să ajungă la RetroReview Mobilissimo.ro cât de curând. Era un telefon cu adevărat flexibil de acum 4 ani, care se putea îndoi şi auto vindeca după zgârieturi. Este o piesă de colecţie, chiar dacă a fost foarte slab la baterie şi luminozitatea ecranului. Camera nu era chiar rea, iar procesorul e şi acum acceptabil ca performanţă. Cred că se bate cu un Snapdragon 600x. Îl puteţi îndoi şi îşi revine, ca un truc de arătat prietenilor. Costă 549 lei la evoMAG.ro. 

5. Smartwatch

Smartwatch

Poate cea mai ieftină clonă de Apple Watch de pe piaţă, acest ceas costă doar 113 lei la GearBest.com. E destul de convingător la prima vedere, dar la detalii se face diferenţa. E un model unisex, casual, un ceas digital cu LED-uri şi un corp din metal. Aparent cureaua este de fapt o brăţară din oţel inoxidabil. Cântăreşte doar 78 de grame şi are pedometru, ba chiar şi player muzical on board.

6. Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Nokia X5, sau cum îl ştim în România Nokia 5.1 Plus, a primit o recenzie destul de pozitivă la Mobilissimo.ro în 2019. Debuta la 1100 lei cu luni în urmă, iar în ianuarie era 900 de lei. La Cafago.com a ajuns la doar 136 euro, adică 646 lei, chilipir pentru un telefon care a obţinut note foarte bune la testele noastre. Vine cu Android Oreo stock, actualizat rapid la Pie, baterie excelentă, acustică de calitate şi cameră peste 90% din midrangerele de pe piață sub 1000 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×