Apple lansează noi accesorii pentru iPhone și curele de Apple Watch; Iată colecția de primăvară

955 ori
<b>Apple lansează noi accesorii pentru iPhone și curele de Apple Watch; Iată colecția de primăvară</b>Pe lângă tabletele noi iPad și căștile AirPods 2 anunțate în ultimele zile, iată că cei de la Apple au introdus și noi accesorii pentru iPhone, respectiv Apple Watch. Avem parte de un soi de colecție de primăvară ce include printre altele

Pe lângă tabletele noi iPad și căștile AirPods 2 anunțate în ultimele zile, iată că cei de la Apple au introdus și noi accesorii pentru iPhone, respectiv Apple Watch. Avem parte de un soi de colecție de primăvară ce include printre altele și o nouă culoare pentru husa Apple Smart Battery Case (disponibilă până acum pe alb sau negru) destinată lui iPhone XS și iPhone XS Max - fiind vorba despre o nuanță numită Pink Sand.

Apple Smart Battery Case

Tot pentru telefoanele iPhone XS și iPhone XS Max avem noutăți în materie de huse din silicon, pe listă fiind introduse variante de culoare Deft Blue (albastru), Papaya (portocaliu) și Spearmint (verde). De asemenea avem și huse din piele care sunt disponibile de acum în cele 3 variante de culoare menționate înainte.

Huse silicon iPhone X

În cazul lui Apple Watch sunt și mai multe noutăți, astfel că primim o duzină de noi variante de culoare pentru curelele Sport Loop, Nike Sport, Modern Buckle, respectiv Leather Loops. Le puteți descoperi pe toate aici pe site-ul Apple.com și există și curele Hermes noi nouțe cu prețuri cuprinse între 339 și 489 dolari. 

Curele Apple Watch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×