Motorola Moto Z4 Play rămâne în peisaj, în ciuda zvonurilor că Moto ar casa seria Play

687 ori
<b>Motorola Moto Z4 Play rămâne în peisaj, în ciuda zvonurilor că Moto ar casa seria Play</b>În ultimele 24 de ore Motorola Moto Z4 a primit o nouă randare, care ne intriga prin faptul că prezenta o cameră singulară în spate. Tot atunci apărea şi teoria că Moto ar fi anulat Moto Z4 Play şi seria Play în general

În ultimele 24 de ore Motorola Moto Z4 a primit o nouă randare, care ne intriga prin faptul că prezenta o cameră singulară în spate. Tot atunci apărea şi teoria că Moto ar fi anulat Moto Z4 Play şi seria Play în general. Azi deja avem o dezminţire.

Moto Z4 Play scăpa prima oară în luna ianuarie a acestui an, cu un pachet de dotări şi un design destul de previzibil. În ultimele zile zvonacul @OnLeaks a avansat teoria că Moto Z4 Play a fost convertit în Moto Z4. Pe de altă parte XDA Developers ştie sigur că vine un model midrange modular, cu procesor Snapdragon 675 şi nume de cod "foles" şi "stingray".

Va fi un device de maxim 500 de dolari, cu o baterie de 3600 mAh, ecran de 6.4 inch şi 4 sau 6 GB RAM. În faţă se află o cameră de 25 MP, într-un breton mic, iar la bord am putea avea şi un cititor de amprente integrat în ecran. Nu prea ştim totuşi detalii despre camera principală, care ar putea să fie şi ea singulară, ca la Moto Z4, cu un senzor similar de 48 MP.

Moto Z4 ar putea ajunge chiar un flagship cu procesor Snapdragon 855, deşi nu pariem pe asta. Ar fi interesant de văzut şi ce module primim în acest an pentru terminale. Sigur vom vedea unele 5G, poate controllere de jocuri, baterii şi proiectoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×