Turul Magazinelor #87: aparate de făcut paste, ştanţator pentru grătar şi LEGO-uri pentru programatori; Bonus - să râdem pe seama celui mai scump brad de Crăciun din România!

2.109 ori
<b>Turul Magazinelor #87: aparate de făcut paste, ştanţator pentru grătar şi LEGO-uri pentru programatori; Bonus - să râdem pe seama celui mai scump brad de Crăciun din România!</b>Acest tur al magazinelor e clar marcat de perioada de gătit ce urmează odată cu Crăciunul, dar şi de jucării high tech şi sper că sunteţi gata să vă prăpădiţi de râs la cele mai trăznite review-uri de produs, văzute la un brad ultra scump de la eMAG.

Acest tur al magazinelor e clar marcat de perioada de gătit ce urmează odată cu Crăciunul, dar şi de jucării high tech şi sper că sunteţi gata să vă prăpădiţi de râs la cele mai trăznite review-uri de produs, văzute la un brad ultra scump de la eMAG. Avem şi o sonerie cu camera video şi alte noutăţi şi bunătăţi la reducere mai jos.

1. Ştanţator pentru grătar

Dacă vrei să ştii care e friptura ta, care e friptura câinelui şi care a hulpavului de cumnat, un ştanţator de genul e aur curat. Costă 80 lei la Mindblower.ro şi vă poate ajuta şi să impresionaţi prietenii la un grătar. Primim un set de 52 de litere şi 8 blocuri de pauză, astfel încât să marcaţi cu numele echipei favorite burgerul sau friptură din seara meciului.

Ştanţatorul se spala de mână şi evident trebuie ţinut departe de cei mici. Literele trebuie introduse în suport, acesta trebuie ţinut deasupra flacării şi apoi marcam carnea.

2. 3.7 inch LCD Digital Smart Door Viewer Doorbell with Security Camera  -  GOLDEN

3.7 inch LCD Digital Smart Door Viewer Doorbell with Security Camera  -  GOLDEN

Să ai o sonerie care face "ding-dong" e prea mainstream, aşa că un sistem video de gen, cu sonerie integrată ar fi o idee bună. Îl găsiţi la GearBest.com la suma de 75 dolari şi include şi un ecran LCD de 3.7 inch pe care vedeţi vizitatorii oportuni sau nu, dar şi o cameră de securitate montată la exterior. Util pentru a evita colindători sau copii care fac trick or treat de Halloween în România mai nou, produsul oferă un unghi de vizualizare de 130 de grade.

Are şi slot pentru carduri de memorie de 4 GB şi baterie Li-Ion reîncărcabila. E utilă şi funcţia de alarmă şi auto închiderea dacă nu răspunde nimeni.

3. Aparate de făcut paste

Trisa Power Mix

Încă de la emisiunile de gătit ca Şefi la Cuţite sau Master Chef ai aflat că aparatele de făcut paste costa o grămadă de bani. De aia arunca bucătarii cu ce prind la mână când un concurent le murdăreşte sau strică. evoMAG.ro are astfel de echipamente pentru cei care nu vor să mai cumpere farfalle sau ravioli din comerţ. Veţi cumpăra o maşină de tocat paste Trisa Power Mix la 145 lei.

KitchenAid 5KSMPRA

Exista şi 3 accesorii speciale pentru paste KitchenAid compatibile cu mixerele KitchenAid la suma de 1.079 lei. Piesele sunt fabricate în italia şi permit pregătirea foii de aluat pentru paste, dar şi tăierea în formă de spaghete şi tagliatelle. Cei care vor doar ravioli au aici un accesoriu la 689 lei.

4. LEGO-uri complexe pentru adulţi

Exista jucării LEGO care au complexitatea unui Kinder şi jucării care sunt mai degrabă pentru adolescenţi. Quickmobile.ro a adus recent în oferta sa jucării LEGO pe bază de baterii, Bluetooth şi componente electrice. Avem o maşinuţă cu 3 servo motoare şi 293 piese LEGO, iar maşina poate deveni un robot conectabil prin Bluetooth la telefon. Preţul este de 699 lei

LEGO-uri complexe pentru adulţi

Apoi avem încă un robot la suma de 799 lei, care e special pentru cei cu skill de programator. Are 6 servo motoare, 264 de părţi LEGO şi o cutie centrală de control, plus conectori, baterie şi adaptor. Am găsit şi un kit de 599 lei, cu 4 servo motoare şi posibilitatea de a construi robotei Jimu în formă de animale. Exista şi o comunitate unde vă puteţi partaja creaţiile.

5. Să râdem cu eMAG.ro:  Brad natural de Crăciun Normandian Calitate GOLD 9 - 10 m

Brad natural de Crăciun Normandian Calitate GOLD 9 - 10 m

Acest brad "ieftin ca braga" costa 13.499 lei şi vine cu cele mai trăznite comentarii ever. Aflăm că "se pot monta liane şi să te dai pe el ca Tarzan", sau că vine cu "Fuego şi Hrușcă la pachet".
Acesta e probabil cel mai tare comentariu:

(În cazul în care ăștia de la Emag nu-mi publică comentariul:)) ) Sunt foarte mulțumit de acest brad, deși acum este puțin cam scump; eu l-am cumpărat de Black Friday cu 13.000 lei. Aș fi luat doi, dar s-a epuizat foarte repede stocul și nu am apucat. Asta este, măcar bine că l-am prins și pe ăsta, prețul a fost super. Cu livrarea a fost puțin mai greu, pentru că am ales să-l ridic direct de la sediu de teamă să nu-i fure ăștia de la curierat conurile sau mugurii, să facă sirop. A intrat puțin cam greu în Octavia, m-a ajutat și tata să-l înghesui în portbagaj. Sincer, fără ajutorul lui de fost posesor de Dacia, cred că m-aș fi văzut nevoit să rabatez banchetă. Din păcate se vedeau crengile prin lunetă și pe Dealul Negru s-a luat după mine poliția cu girofaruri și nino-nino. Agentul mi-a cerut să-i prezint actele aferente unui transport de material lemnos, tot nu înțelegea că am cumpărat bradul de la Emag. Până la urmă i-am arătat în aplicația de mobil lista cu achizițiile de BF, a văzut că figurează și bradul acolo, plătit cu cardul și m-a lăsat să plec. Când să mă urc în mașină, m-a ajuns din spate un VW Transporter T2 cu 4 hipsterași... M-am prins că fraierii ăștia m-au raportat la Radarul Pădurilor și ca să le fac în ciudă, am deschis portbagajul și le-am strigat ”E tăiat, bă! Gata, nu mai are rădăcini. Mortua est!”. Cred că le-a sărit caseta cu Chirilă, așa s-au enervat. (...) În fine, am ajuns cu bradul acasă și mare noroc că ăia de deasupra mea sunt plecați la muncă în Italia, că altfel trebuia să tai un pic din vârf. Așa, am dat o gaură în tavan și l-am rugat pe vecinul de la 7 (eu stau la 4) să pună steaua, că era mai aproape de vârf. Recomand!!


Vă recomand să citiţi toate comentariile dacă vreţi să râdeţi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×