Turul Magazinelor #76: ceasuri de cuplu triunghiulare, mixer numai bun de Crăciun şi păsări haioase interactive

2.991 ori
<b>Turul Magazinelor #76: ceasuri de cuplu triunghiulare, mixer numai bun de Crăciun şi păsări haioase interactive</b>Dacă e weekend, portofelele tuşesc, suferă şi se zvârcolesc, asaltate de posibilitatea mersului la film, restaurant sau chiar şi de cea a statului acasă şi comandatului de produse de pe Internet. Noi am găsit ceasuri pentru cupluri care nu sparg puşculiţa

Dacă e weekend, portofelele tuşesc, suferă şi se zvârcolesc, asaltate de posibilitatea mersului la film, restaurant sau chiar şi de cea a statului acasă şi comandatului de produse de pe Internet. Noi am găsit ceasuri pentru cupluri care nu sparg puşculiţa, un mixer care va uşura masiv gătitul de Crăciun (sau de post), plus un televizor cu un bonus inedit şi păsări interactive haioase.

1. JIS Triangle Pattern Couple Quartz Watch Transparent Dial Wristwatch

Am găsit încă o pereche de ceasuri pentru cupluri, tot la Everbuying, la preţul de 6.64 dolari. De această dată e inedit designul triunghiular al ceasurilor, cu acel triunghi fiind încadrat de o ramă circulară metalica. Avem de-a face cu un ceas cu quartz care vine cu o curea din piele, corp din oţel inoxidabil şi afişaj analogic. Pachetul include un ceas feminin şi unul masculin, fiecare cântărind 27 de grame şi având o curea uşor de închis/deschis.

2. Mixer cu bol Gorenje M701B, 350 W, Bol rotativ sticlă 2 l, 5 Viteze + Funcţie turbo, Negru

Mixer cu bol Gorenje M701B, 350 W, Bol rotativ sticlă 2 l, 5 Viteze + Funcţie turbo, Negru

Nu ştiu multe despre mixere, dar ştiu cât de uşor se poate strica un astfel de device. De aceea e bine să cumperi unui quality şi să apelezi la branduri mari, precum Gorenje să zicem. eMAG.ro are un astfel de mixer la preţ bun, de 221.99 lei şi el vine cu garanţie pe 2 ani şi un bol rotativ din sticlă, ce poate conţine până la 2 litri de aluat, gelatină, mazăre, spanac, sau ce vreţi voi să pasaţi.

Are 5 viteze şi funcţie turbo şi dacă va încurca acest setup, puteţi detaşa mixerul din suport pentru a îl folosi cu mâna liberă. Puteţi bate albuşuri de ou şi mixa chiar şi băuturi pentru cocktail.

3. Set patru păsări interactive DigiBirds /-/ varianta 2

Dacă Angry Birds e depăşit şi să aveţi grijă de un canar real e prea mult, atunci alternativa e una electronică. Acest set de 4 păsări Digibirds costă 224 lei la eMAG.ro şi aduce 4 colorituri şi personalităţi diferite. Ele sunt Jane, Raindrop, Bella şi Amber, iar păsările sunt capabile să stea singure în picioare, pe birou sau în palma copiilor.

Vor ciripi şi se vor activa atunci când cel mic foloseşte fluierul oferit la pachet. DigiBirds îşi pot mişca natural capul şi ciocul în vreme ce emit trilurile specifice şi se pot chiar armoniza cu funcţia "Cor" atunci când se află una lângă alta, sincronizându-şi cântecele. Fiecare pasăre are câte 20 de melodii.

4. Televizor LED LG 109 cm (43) 43UH603V, Ultra HD 4K, Smart TV, webOS 3.0, WiFi, CI+

Televizor LED LG 109 cm (43) 43UH603V, Ultra HD 4K, Smart TV, webOS 3.0, WiFi, CI+

Am remarcat acest televizor atât pentru faptul că are reducere, costând doar 1799 lei la evoMAG.ro, cât şi pentru că vine cu un voucher de călătorie de 100 lei Happy Tour. Practic cheltuiţi vreo 1699 lei pe un TV LG 4K Smart de 109 cm şi vă garantez că nu mai găsiţi oferă aşa bună nicăieri. Voucherul reprezintă contravaloarea reducerii oferite de agenţia de turism Happy Tour la vacanţele în străinătate (transport şi cazare).

Cât despre televizor, el a mai fost la Turul Magazinelor, deci îl cunoaşteţi, doar că acum e şi mai atractiv cu voucherul. De menţionat că e un model cu suport HDR acesta, deci va fi excelent în tandem cu consola PS4 Pro.

5. Purificator de aer Philips AC4080 Resigilat

Purificator de aer Philips AC4080

Dacă vreţi un purificator de aer ceva mai profi decât cel Xiaomi de acum câteva zile, avem unul Philips pentru voi. Marketonline a tăiat din preţ puţin pentru o variantă resigilată, la suma de 1569 lei, cu singurul neajuns că ambalajul a fost deschis. Aparatul are şi umidificator inclus, alerte pentru aerul impur şi un mod auto care îi permite să facă automat reglajele ideale de curăţenie a aerului.

Avem 4 setări de turaţie pentru ventilator, cronometru, 3 paşi de umiditate şi un filtru pentru gazele nocive (formaldehida, toluen şi TVOC), dar şi alergeni şi agenţi poluanţi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×