Turul Magazinelor #43: suporturi şi dock-uri pentru prea multele noastre gadgeturi, sistem audio ca pe vremuri, produse smart home la reducere

1.132 ori
<b>Turul Magazinelor #43: suporturi şi dock-uri pentru prea multele noastre gadgeturi, sistem audio ca pe vremuri, produse smart home la reducere</b>Pentru că a venit frigul e clar că vom petrece mai mult timp în casă, deci au sens nişte produse care să ne facă locuinţa ceva mai inteligentă. În plus, nu strica nici accesorii pentru terminalele mobile şi am găsit şi un sistem audio "ca pe vremuri"..

Pentru că a venit frigul e clar că vom petrece mai mult timp în casă, deci au sens nişte produse care să ne facă locuinţa ceva mai inteligentă. În plus, nu strica nici accesorii pentru terminalele mobile şi am găsit şi un sistem audio "ca pe vremuri". Toate acestea şi altele le găsiţi mai jos, la preţuri bune, cu ocazia Turului Magazinelor.

1. Accesorii Suport şi Docking la reducere la eMAG.ro

Vetter Universal Desk Stand

eMAG.ro are o întreagă serie de reduceri la produsele de tip suport şi docking, mai toate pierzând pe la 20% din preţ. Găsim dock-uri cu ventuza pentru automobile, suporturi pentru bicicletă şi tot soiul de mecanisme care integrează telefoane şi tablete la bordul automobilului sau bicicletei. Mai mult am găsit şi un suport pentru birou, astfel încât să priviţi meciul pe tableta, în vreme ce pregătiţi proiectul pentru şcoală sau facultate pe PC.

Un suport universal de birou Vetter costă 54 lei şi are unghiuri multiple de rabatare spre exemplu. Am găsit şi un dock de încărcare şi transfer Belkin pentru iPhone, cu port Lightning la suma de 179 lei, iar un docking station chic şi rose gold pentru modelele iPhone din generaţia 6 şi 5 costă 259 lei. O reducere însemnată a primit şi faimosul Avantree Powerhouse, o staţie de încărcare pentru multiple device-uri, ce a primit recenzia noastră şi costă acum doar 149 lei.

2. Gadgeturi smart home la Geekbuying

Sistem wireless de securitate şi antifurt smart home

Cei de la GeekBuying.com au reduceri în zona smart home, dar mie mi-au sărit în ochi doar câteva gadgeturi pentru casă. În primul rând avem un sistem wireless de securitate şi antifurt smart home, cu detectoare de mişcare, foc, senzori magnetici şi control de la distanţă. Totul costă doar 89.59 dolari. Avem şi un sistem de alertare în limba engleză şi multiple zone de acoperit cu acest device.

Receksy Creative Home Tumbler

Mi se pare drăguţ şi util şi acel Receksy Creative Home Tumbler, un mecanism de sterilizare pentru periuţa de dinţi şi alte produse cosmetice şi de igienă, la preţul de 22.79 dolari. Pe lângă preţul bun, gadgetul e şi arătos, luând forma unui pinguin, ninja sau panda. Foloseşte ultraviolete pentru a vă steriliza obiectele.

5M 600 LED 3528 SMD 12V Flexible Waterproof IP65 LED Strip Light Tape

Apoi cei care vor să îşi împodobească apartamentul sau vila au şi o fâşie LED de 5 metri, flexibilă şi rezistentă la apă în regim IP65 la suma de 11.99 dolari. Iluminarea e albastră şi 
câteva fâşii de gen o să vă facă apartamentul cu adevărat psihedelic.

3. Genius Boxe 5.1 SW-HF5.1 1020, 26W

Genius Boxe 5.1 SW-HF5.1 1020, 26W

Tot liceul şi toată şcoala generală am tot auzit de laude aduse pentru "boxe şi sisteme Genius". Toată lumea le dorea şi acest brand era cel mai popular în rândul romanului de rând. Dacă am şi uitat să venerăm branduri audio precum Kenwood, Pioneer sau Blaukpunkt, ei bine Genius tot a rămas apreciat. Astfel, nu sună rău deloc oferta de la Germanos, cu un sistem de boxe Genius 5.1, de 26W la suma de 175.99 lei.

Primim şi subwoofer de 14.5 W, 5 sateliţi, amplificare integrată şi greutatea sistemului este de 3.28 kg. Putem conecta la produs orice dorim, de la notebook şi iPod la MP3 player, laptop şi desktop PC. Evident surround-ul 5.1 e garantat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×