Turul Magazinelor #3: Cum stăm cu Galaxy Note 7 în magazinele locale, OnePlus X ceramic şi altele

1.772 ori
<b>Turul Magazinelor #3: Cum stăm cu Galaxy Note 7 în magazinele locale, OnePlus X ceramic şi altele</b>Iată-ne cu un nou episod din Turul Magazinelor, de această dată unul de final de săptămână. Şi e un final tumultuos de săptămână, în care Samsung a recunoscut că există modele Note 7 cu baterii explozive şi a rechemat terminale vândute şi nevândute încă.

Iată-ne cu un nou episod din Turul Magazinelor, de această dată unul de final de săptămână. Şi e un final tumultuos de săptămână, în care Samsung a recunoscut că există modele Note 7 cu baterii explozive şi a rechemat terminale vândute şi nevândute încă. Între timp a apărut şi o versiune limitată de OnePlus X pe la noi prin ţară, iar despre toate acestea aflaţi mai jos.

1. Cum stăm cu Galaxy Note 7 la retailerii locali?

Dacă tot urmează o perioadă cu probleme pentru Galaxy Note 7, pe partea de disponibilitate, am zis să arunc o privire la retailerii locali pentru a vedea dacă telefonul e disponibil. La eMAG.ro el apare "disponibil doar la pachet promo", la suma de 3899 lei şi fără a preciza o durată clară de livrare.

Cum stăm cu Galaxy Note 7 la retailerii locali?

La evoMAG.ro apare cu stoc epuizat, la suma de 3899 lei, în vreme ce la Marketonline figurează la aceeaşi sumă în zona de "precomandă".  Quickmobile.ro pare să stea mai bine, afişând terminalul ca "disponibil la furnizor" şi livrabil între 14 şi 21 septembrie, pe argintiu, auriu sau negru, dar nu şi pe albastru.

Trecând la operatori, Orange România nu are telefonul în stock, după cum nici Vodafone România şi nici Telekom nu îl au.

2. OnePlus X Ceramic Limited Edition

OnePlus X Ceramic Limited Edition

Aparent pe lângă varianta standard de OnePlus X, care costă 1249 lei la Quickmobile, există şi una Ceramic Edition, care costă 1399 lei. Din câte ştiu această ediţie limitată e produsă în doar 10.000 de unităţi, deci veţi fi unii dintre puţinii posesori ai acestui model. Ce e diferit aici e spatele fabricat din ceramică şi nu sticlă, precum la modelul de bază. Fiecare astfel de produs necesită un proces special de 25 de zile de producţie.

Dotările rămân la fel, inclusiv ecranul AMOLED de  5 inch, Full HD, procesorul Snapdragon 801 şi 3 GB RAM, dar şi camera de 13 MP în spate şi frontală de 8 MP.

3. FIFA 17 la precomandă

FIFA 17 la precomandă

Pasionaţii de FIFA trebuie să afle că jocul a fost pus oficial la dispoziţie prin precomandă şi în România, urmând a fi disponibil de pe 29 septembrie. Costă 199 lei pe PC şi 269 lei pe PS4 şi Xbox One. Are şi ediţii Deluxe puţin mai scumpe, cu vreo 60 de lei. Primim un nou engine numit Frostbite, un mod Story, o poziţionare mai bună a coechipierilor, o regândire a mecanicilor de lovituri libere  şi un joc mai fizic şi mai individual.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×