Turul Magazinelor #6: Xbox One Slim la precomandă la preţ bun, Honor 8 pe piaţa locală şi brăţări Fitbit la reducere

1.098 ori
<b>Turul Magazinelor #6: Xbox One Slim la precomandă la preţ bun, Honor 8 pe piaţa locală şi brăţări Fitbit la reducere</b>Doar pentru că au început şcoala şi munca nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm de sport, fie el digital sau fizic. Astfel, când am văzut că brăţările Fitbit sunt la reducere la eMAG.ro am zis că e cazul să mă apuc de alergat iar, mai ales că avem un..

Doar pentru că au început şcoala şi munca nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm de sport, fie el digital sau fizic. Astfel, când am văzut că brăţările Fitbit sunt la reducere la eMAG.ro am zis că e cazul să mă apuc de alergat iar, mai ales că avem un septembrie cald. Şi tot un preţ bun are şi noua versiune de Xbox One, în vreme ce pe piaţa aglomerată de lansări de toamnă avem şi un new entry interesant Huawei.

1. Xbox One Slim cu FIFA 17 la precomandă

Xbox One Slim cu FIFA 17 la precomandă

Lansat la final de vară, noul Xbox One Slim, zis şi Xbox One S se doreşte a fi "varianta 4K" a consolei de bază, deşi termenul e puţin forţat. E vorba de upscaling  la 4K pentru jocuri, dar când vine vorba de video 4K, suportul e nativ. Avem şi suport pentru gaming HDR, mulţumită unei creşteri a frecvenţei procesorului şi RAM-ului, iar rolul de player Blu-ray e probabil cea mai mare noutate a consolei.

Iniţial Xbox One S a fost anunţat în variante de 2 TB, dar cea de 500 GB va sosi pe 22 septembrie, împreună cu cea de 1 TB şi cu jocul FIFA 17. eMAG.ro are varianta de 500 GB la precomandă, la suma excelentă de 1299 lei, cu jocul FIFA 17 la pachet. Practic, dacă am scădea preţului jocului, consola ar costa doar 1040 lei, ceea ce e excelent.

2. Smartwatch-uri şi brăţări Fitbit la reducere

Fitbit Alta

Am scris recent un material despre starea pieţei smartwatch, care nu e chiar foarte roz, mai ales că Apple Watch nu se mai vinde bine. În schimb, Fitbit domina piaţa cu terminalele sale şi vă veţi bucura să aflaţi că ele sunt la reducere la eMAG.ro. Mi-a furat privirea un Fitbit Alta, cu preţ ajuns la 559 lei de la 629 lei, cu un ecran OLED luminos, 5 zile de autonomie, brăţări interschimbabile şi suport pentru conectarea la 200 de device-uri.

Fitbit Charge HR

Preţ atractiv are şi Fitbit Charge HR, în varianta mov ideală pentru doamne şi domnişoare. Costă 529 lei, în scădere de la 679 lei are un senzor cardiac, poate monitoriza etajele urcate, 
calorii arse şi vine şi cu ecran OLED. Are o baterie ce ţine 5 zile şi e şi rezistenta la apă.

3. Huawei Honor 8 tocmai a ajuns în România

Huawei Honor 8

Lansat în Europa şi SUA luna trecută şi remarcându-se prin camera sa duală, Huawei Honor 8 a intrat în sfârşit şi pe piaţa din România. Costă 2249 lei la Quickmobile în varianta cu 64 GB stocare sau 2099 în cea de 32 GB. Printre dotările ce sună bine se număra ecranul AMOLED Full HD, procesorul Kirin 950 pe care l-am văzut şi pe Huawei Mate 8 sau cei 4 GB RAM.

Avem şi două camere de 12 megapixeli în spate, fără tehnologie Leica de această dată, dar cu telemetru laser. Încărcarea rapidă ar trebui să ducă bateria la 50% în doar 30 de minute. Produsul e disponibil pe auriu sau alb la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×