Turul magazinelor #2: Noaptea gamerilor, Cooking Days şi altele

1.350 ori
<b>Turul magazinelor #2: Noaptea gamerilor, Cooking Days şi altele</b>Iată-ne cu încă un episod din Turul Magazinelor, ediţia a doua, în care avem mâncare şi jocuri pentru voi. Cum să spui nu la mâncare şi jocuri, pe bune acum? Vine frigul, vine toamna şi apoi iarna şi avem nevoie de nişte periferice şi nişte jocuri care..

Iată-ne cu încă un episod din Turul Magazinelor, ediţia a doua, în care avem mâncare şi jocuri pentru voi. Cum să spui nu la mâncare şi jocuri, pe bune acum? Vine frigul, vine toamna şi apoi iarna şi avem nevoie de nişte periferice şi nişte jocuri care să ne ţină la căldurica, în vreme ce eMAG.ro pune la bătaie nişte aparate de gătit interesante. Hai să vedem ce e nou în episodul de azi!

1. Media Galaxy: Noaptea gamerilor

Am intrat pe Media Galaxy pentru a vedea ce reduceri mai au şi am descoperit că azi la ora 20:00 începe "Noaptea Gamerilor". La prima vedere poate fi doar un alt Black Friday autohton, dar se pare că treaba e mult mai serioasă de atât. Pe lângă vouchere de reducere din oră în oră, discounturi la componente PC, laptopuri, console şi periferice, au fost promise şi reduceri pentru telefoane mobile.

Media Galaxy: Noaptea gamerilor

Nu ştim încă preţurile, dar Galaxy S7 Edge, Huawei P9 Plus îs HTC 10 erau pe lista de teasere. Media Galaxy pune la bătaie şi un livestream cu gaming în timp real, plus Q&A cu cele mai noi jocuri, deci va fi un adevărat festin online. E drept că eu nu sunt mare gamer, dar mă face curios ideea de live stream local pe bază de gaming.

Media Galaxy pune la bătaie şi un livestream cu gaming în timp real

Showul începe la ora 21 cu Titanfall, apoi la 21:30 avem streaming de Battlefield 4, nişte Mortal Kombat X la 22:15 şi Overwatch la 22:45. Se încheie showul cu ceva special la ora 23:30, jocul Battlefield 1 fiind prezentat, cu menţiunea că e probabil vorba de demo, el nefiind lansat oficial încă. Beta-ul porneşte oficial de mâine, 31 august.

2. eMAG.ro: Cooking Days

grătar electric Philips HD4467/90

La eMAG.ro am fost tentat să strâmb din nas şi să zic: cine îşi ia acum frigider sau maşină de spălat, când ale mele merg foarte bine? Dar apoi am văzut că oferta e mult mai largă şi nu cred că ar strica un grătar electric Philips HD4467/90. Preţul de 382.49 lei nu e rău deloc şi dacă vreţi să scăpaţi de grătarul clasic cu o tonă de fum, dar utilizarea de gaze şi în general de imaginea neplăcută de grătaragiu, un grătar electric poate fi soluţia.

In plus promoţiile Cooking Days includ si o grămadă de hote, cuptoare cu microunde, frigidere, combine, aparate de gătit si altele.

3. evoMAG.ro: televizoare de la 498 lei

evoMAG.ro: televizoare de la 498 lei

M-a intrigat oferta evoMAG.ro nu neapărat prin prisma preţului celui mai ieftin televizor din ofertă, cât prin calitatea sa. În primul rând un televizor LED LG de 54 cm e drept că e mai degrabă un monitor cu funcţii TV, dar totuşi nu sună rău deloc la 498 lei. Nu o fi el 3D, dar e Full HD şi vine cu două difuzoare de 5W. Am remarcat şi plasarea pe filiera patriotică a celor de la evoMAG.ro, care pun la bătaie şi beţe gonflabile tricolore cadou, pentru că tot vine meciul naţionalei în curând.

bete gomflabile romania

Bonus, primim şi suport perete TV universal, deci oferta nu e rea deloc. Hai România!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×