Turul Magazinelor #90: aparat de călcat vertical, televizor şi monitor la preţ bun şi battery phone ASUS la ofertă

1.532 ori
<b>Turul Magazinelor #90: aparat de călcat vertical, televizor şi monitor la preţ bun şi battery phone ASUS la ofertă</b>Ne continuăm plimbarea zilnică printre ofertele afișate de către magazinele online și dăm peste câteva produse foarte interesante ce ar putea fi cadouri numai bune pentru Crăciun. Printre acestea avem un aparat de călcat vertical, un televizor la preț

Pentru că televizoarele şi monitoarele sunt genul de produse pe care le schimbăm doar o dată la 3-4 ani, uneori poate mai mult, e cazul să le alegem cu grijă. Am găsit pentru voi azi două produse excelente, dar şi unele electrocasnice, o tabletă Wacom pentru profesionişti şi un battery phone cu preţ accesibil. Hai să vedem pe ce mai spargem banii înainte de Crăciun.

1. Aparat de călcat vertical Philips GC310/55, 1000 W

Philips GC310/55

Pentru cei care nu vor un aparat de călcat complex, masiv, mare şi incomod, acum există o variantă ceva mai portabilă, de la Philips. Acest aparat de călcat vertical costă doar 299 lei la Flanco.ro, are rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară, dar şi perie pentru aspect curat. Aburul său fierbinte e capabil să ucidă până la 99% din bacteriile de pe haine.

2. Monitor LED Acer G247HYU, 23.8", WQHD, Argintiu

Acer G247HYU

Pentru că un monitor Full HD nu mai este de ajuns în ziua de azi, recomandăm să treceţi la QHD, sau mai bine zis WQHD, ca să ţinem lucrurile wide. Acest model Acer costă 799 lei, după o reducere la Flanco.ro. Are diagonală de 23.8 inch şi rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli. Monitorul cântăreşte 3.45 kg şi are un design foarte stilat, cu muchie ultra îngustă.

Monitorul se poate şi rabata între 5 şi 15 grade înclinare. Perfect pentru gaming şi vizionare de filme.

3. Philips 43PFS5301/12 Smart TV LED, 108 cm, Full HD

Philips 43PFS5301/12

Acest televizor Philips se remarcă prin diagonala generoasă, de 108 cm, dar şi prin funcţiile smart, televizor care costă doar 1699 lei la Flanco.ro. Un mare plus e că primim şi un cadou de la Flanco, o tastatură Logitech K400 Plus, wireless şi utilă pentru a controla televizorul şi funcţiile sale smart. Primim şi sunet cu surround pe televizor, 2 porturi HDMI şi 2 porturi USB 2.0, plus slot CI+.

4. Tabletă profesionistă de desen şi design Wacom

Wacom Mobilestudio Pro 13 inch

E clar faptul că o tabletă care costă 90 de milioane de lei vechi e menită pentru un profesionist. Vorbim despre oameni care lucrează la Disney şi Dreamworks, care fac campanii de advertising, caricaturi şi desene profesioniste. F64.ro are cele mai noi modele de tablete grafice Wacom în oferta sa. Modelul Wacom Mobilestudio Pro 13 inch costă 8799 lei şi vine cu un ecran de 13.3 inch, 128 GB stocare, 8 GB RAM şi control cu 8192 nivele de persiune. Putem crea şi grafică în 3D.

Modelul de 256 GB costă 9.249 lei şi există şi o versiune de 16 inch, care costă 11.999 lei şi aduce procesor Core i5, celebra soluţie grafică Nvidia Quadro şi noul Wacom Pro Pen 2, un stylus natural şi precis. Poate recunoaşte înclinarea şi are o reglare a culorii Adobe RGB standard de 6500 de grade.

5. ASUS ZenFone Max

Asus ZenFone Max

Numit de noi "cel mai puternic battery phone" cu câteva luni în urmă, ASUS ZenFone Max are şi o cameră care nu e chiar rea, având şi telemetru laser. La debut costa cu puţin sub 1000 lei, iar acum telefonul a ajuns la 799 lei. Bateria are o durată de funcţionare uriaşă, de aproape 20 de ore de playback video şi peste 16 ore de utilizare continuă. E un monstru la sesiuni lungi de gaming, are şi rol de power bank, putând încărca alte terminale.

Acustica e excelentă şi captura foto low light e şi ea reuşită. Achiziţie solidă la 799 lei la F64.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×