Turul Magazinelor #121: laptop Core i5 la sub 2000 lei, televizor 4K Sony la lichidare şi difuzoare trăznite

3.061 ori
<b>Turul Magazinelor #121: laptop Core i5 la sub 2000 lei, televizor 4K Sony la lichidare şi difuzoare trăznite</b>Turul Magazinelor din weekend aduce mereu bunătăţi, e ştiut acest lucru şi azi am găsit câteva lucruri interesante la reducere. Spre exemplu avem un televizor Bravia cu diagonală mare la preţ bun, o boxă care poate porni lejer o petrecere, un laptop..

Turul Magazinelor din weekend aduce mereu bunătăţi, e ştiut acest lucru şi azi am găsit câteva lucruri interesante la reducere. Spre exemplu avem un televizor Bravia cu diagonală mare la preţ bun, o boxă care poate porni lejer o petrecere, un laptop Core i5 care e poate chiar prea ieftin şi un telefon clasic şi cu look fashion, ce are un preţ foarte bun.

1. Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, KD-43X8307C, 4K

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, KD-43X8307C, 4K

Cred că în ziua de azi pretenţiile publicului au crescut atât de mult când vine vorba de televizoare, încât aproape nimeni nu mai cumpăra un model ce nu are funcţii smart şi rezoluţie 4K. Mă refer la cei cu dare de mână şi cei cu pretenţii de a avea mereu tehnologie de vârf în casă. Am găsit la lichidările eMAG.ro un televizor smart Android cu panou LED de la Sony, un model Bravia 4K de 108 cm la suma de 2787 lei.

Vine cu Android 5.0 şi este un produs lansat în anul 2016. Oferă şi difuzoare stereo, de câte 10W şi are tehnologie Dolby, dar şi WiFi, Slot CI+, LAN şi 4 porturi HDMI. Ce îi lipseşte? Un posesor!

2. Laptop Lenovo ThinkPad V310-15ISK Intel Core Skylake i5-6200U 1TB 4GB FullHD Fingerprint Reader 80sy015gri

Laptop Lenovo ThinkPad V310-15ISK Intel Core Skylake i5-6200U 1TB 4GB FullHD Fingerprint Reader 80sy015gri

La fel cum orice televizor 4K la sub 2000 de lei e instant buy, orice laptop cu procesor Core i5 sub 2000 lei e atractiv. În acest caz e vorba despre un model Lenovo ThinkPad cu funcţii business, precum scanner de amprente integrat şi el costă doar 1949 lei la Marketonline. Aduce un CPU Intel Core i5 Skylake, dar propune şi 1 TB stocare, 4 GB RAM şi un ecran Full HD de 15.6 inch.

Ecranul e anti glare şi mai primim şi 2 porturi USB 3.0 şi o baterie generoasă Li-Ion cu 4 celule. Tastatura e excelent spaţiata.

3. Pioneer DJ Boxa Activ 5 inch Negru

Pioneer DJ Boxa Activ 5 inch Negru

Fie că sunteţi DJ sau că organizaţi des petreceri, aveţi nevoie de un echipament Pioneer. Avem în acest caz un model Pioneer DJ, o Boxă Activ 5 inch neagră, cu preţ de 649 lei la Quickmobile.ro. Difuzorul e destinat DJ-ilor şi producătorilor de muzică, având atuul de a reda muzica în mod profesionist şi cu un bas foarte puternic. Boxa oferă rezonanţă şi elimină distorsionări şi sunete nedorite, reproducând sunetul în formă iniţială.

Avem şi un egalizator profesionist şi un Mod Auto Standby care închide automat boxa când nu e detectat semnal timp de 25 de minute. Basul e pur şi simplu excelent aici.

4. Yuppi Love Tech Sticlă Inteligentă Sport 4 Cu Boxa Bluetooth Incorporată Roşu

Yuppi Love Tech Sticlă Inteligentă Sport 4 Cu Boxa Bluetooth Incorporată

Am mai văzut o boxă portabilă cu lampa inclusă, iar acum avem un recipient sub formă de sticlă inteligentă cu boxa Bluetooth încorporată. Costă doar 69 lei la Quickmobile.ro, după o reducere şi este ideal acest produs pentru ciclism, drumeţii, camping şi alte activităţi făcute la exterior. Sticla e disponibilă în multiple variante de culoare şi e uşor de folosit de adulţi şi copii.

Are capacitate de 400 ml şi integrează un difuzor de 3W. Sunetul e proiectat la 360 de grade, iar carcasa rezista la şocuri fără probleme. Veţi putea introduce şi un card de memorie cu muzica stocată. Practic cere o excursie la munte acest gadget, care oferă şi 4 ore de autonomie.

5. ASUS Zenfone 2 DELUXE ZE551ML 4G Phablet  -  WHITE

ASUS Zenfone 2 DELUXE ZE551ML

ASUS ZenFone 2 Deluxe e singurul telefon din toată istoria ASUS care merită distincţia de "fashion phone". Acel spate cu look de diamant e atât de inedit, prin multiplele sale faţete, încât poate hipnotiza utilizatorul. Nici dotările nu sunt rele deloc, iar produsul are o reducere la GearBest.com, unde costă 191 dolari. Şi cum există multiple versiuni ale telefonului, hai să vedem despre ce e vorba.

Vine cu 4 GB RAM, camera de 13 MP, procesor Intel Atom Z3560 quad core şi ecran Full HD de 5.5 inch. Performanţa şi acustica sunt de top, aşa cum am aflăm din recenzia noastră pentru varianta Special Edition, iar bateria e foarte bună la playback video. Practic un telefon pentru consum media şi câteva poze prim plan pentru Facebook, plus ceva de admirat când e pus pe masă lângă un iPhone sau Galaxy S.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×