Turul Magazinelor #155: aparat de prins Predatorul, reducere a unui fost campion foto din 2016, new entry Xiaomi pe piaţa locală

3.121 ori
<b>Turul Magazinelor #155: aparat de prins Predatorul, reducere a unui fost campion foto din 2016, new entry Xiaomi pe piaţa locală</b>Este vineri! Asta înseamnă că putem naviga prin ofertele magazinelor online fără grija timpului în căutarea celor mai atractive produse. Noi vă propunem în Turul Magazinelor de astăzi câteva astfel de dispozitive care cu siguranță vă vor atrage atenția

Azi la turul magazinelor am remarcat cu surprindere nişte new entry-uri interesante pe piaţa locală, dar şi oferte atractive, atât pentru un fost flagship, cât şi pentru un laptop. Laptopul are un procesor cu pretenţii, iar fostul flagship a fost campion low light o bună parte din anul 2016. Apoi am găsit un aparat care l-ar prinde şi pe Predator şi e aur curat la airsoft. Toate acestea mai jos!

1. HTC 10

HTC 10

Dacă pragul psihologic al lui Galaxy S7 e undeva pe la 2400 de lei la ora actuală, rivalul său cel mare de anul trecut, HTC 10 a scăzut şi mai mult. Cea mai bună ofertă a momentului este la Quickmobile.ro, unde telefonul costă 2099 lei. Se remarcă printr-un design solid, dotări destul de bune, dar camera sa făcea senzaţie prin captura low light excelentă, chiar şi peste Galaxy S7.

De parcă asta nu era de ajuns, telefonul e mână cerească pentru vloggeri, având stabilizare optică pentru camera frontală.

2. Laptop HP Pavilion W8Z33EA

Laptop HP Pavilion W8Z33EA

Cine vrea laptop cu Core i7 la preţ bun? Cred că "toată lumea" e răspunsul corect şi adecvat aici. În fine, ce e cert e că Marketonline.ro are o ofertă bună pentru un laptop HP Pavilion cu chipset din generaţia Skylake. Aduce şi 4 GB RAM, 500 GB stocare şi chiar şi placă grafică Nvidia GeForce 940 MX. Bateria sa oferă până la 9 ore de funcţionare şi avem parte şi de acustică de top, mulţumită tehnologei B&O Play.

Webcamul HD HP TrueVision cu microfon dual array este un plus de asemenea. Bonus, vine şi cu 6 jocuri gratuit.

3. Xiaomi Mi Note 2 Dual Sim 128GB

Xiaomi Mi NOTE 2

Xiaomi Mi Note 2 a debutat spre finalul anului trecut, odată cu Xiaomi Mi MIX, fiind aproape la fel de arătos ca şi acesta. Quickmobile.ro tocmai a inclus în oferta sa telefonul, la preţul de 3399 lei. Vorbim despre un model ce plusează masiv la specificaţii, având 7 GB RAM, 128 GB stocare, procesor Snapdragon 821, ecran AMOLED Full HD şi camera de 22.6 MP cu PDAF şi blitz dual tone.

Menţionăm şi muchiile curbate ale ecranului şi bateria uriaşă de peste 4000 mAh. Varianta cu 64 GB stocare costă mai puţin, 2699 lei.

4. Prism Infrared Night Vision Telescope

Telescop

Aproape că îmi e şi frică să recomand acest produs, atât de bun e. Pare desprins dintr-un film în care vânăm Alieni sau Predatori şi cu siguranţă e aur curat la airsoft. Avem de-a face cu un sistem night vision pentru montat pe cască, şapcă sau alte echipamente de purtat pe cap. Are şi rol de telescop şi oferă şi night vision pe bază de infraroşu. Costă 149 dolari la GearBest.com şi măreşte imaginea la nivel de 2X.

Pe lângă scopul menţionat mai sus e util pentru a observa animale sălbatice noaptea, a explora munţi şi zone mai rar călcate de om şi eventual şi comandate în masă pentru o secţie de poliţie entuziastă.

5. Quiksilver Jachetă multicoloră

Quicksilver jacheta

Quiksilver e probabil cel mai celebru brand de echipamente de snowboard din lume şi o jachetă cool de la ei e probabil cel mai bun cadou pentru un împătimit al sporturilor de iarnă. O astfel de jachetă multicolor, care pare să fi ieşit din mâna lui Banksy costă 779 lei la Fashiondays.ro. Preţul vine după o reducere şi deşi jacheta pare light, are un sistem special care păstrează temperatura optimă pe o durată îndelungată

Îndepărtează şi umezeala la nivelul pielii şi poate regla temperatura corporală şi mai mult decât atât vine cu un strat anti microbian, care scapă de mirosuri neplăcute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×