Turul Magazinelor #61: maşină de spălat Beko la preţ bun, televizoare Sony la reducere, oferte speciale de Single's Day din China

2.022 ori
<b>Turul Magazinelor #61: maşină de spălat Beko la preţ bun, televizoare Sony la reducere, oferte speciale de Single's Day din China</b>În timp ce americanii tocmai ce și-au ales noul președinte, publicul chinez se pregătește pentru sărbătoarea locală numită Single's Day ce ne aduce reduceri masive din partea principalelor magazine online. Astfel, în această ediție de Turul Magazinelor

Azi nu e doar ziua unei alegeri cel puţin bizare la preşedinţia Statelor Unite, ci şi avanpremieră unei sărbători neoficiale din China, cunoscut că Single's Day. Pe acea dată, de 11.11, chinezii sărbătoresc puterea lui "1" şi persoanele singure, cu oferte speciale în magazine, inclusiv online. Iar noi le vom detalia pentru voi. Între timp noi am găsit oferte bune la o maşină de spălat Beko, televizoare Sony accesibile şi alte lucruri interesante.

1. Maşină de spălat rufe Beko WTE7502B0

Masina de spalat Beko

Nu mă pricep eu foarte mult la maşinile de spălat, trebuie să ştiţi asta, dar pot realiza când e vorba de o ofertă bună. În general când îmi trec privirea peste oferte online dau mereu de mașini de spalat de genul la sume ce gravitează în jurul a 900 sau 1000 lei, deseori si 1500 lei. Şi mă refer aici la mărci de calitate, precum Whirlpool, Electrolux sau Indesit, pentru că de Samsung stăm deoparte deocamdată, existând cazuri de explozie.

Şi Beko intra la categoria quality, iar acest produs costă 799.99 lei la eMAG.ro, fiind vorba despre o maşină de spălat rufe slim de 7 kg şi oferind 1000 RPM. Vine şi cu o soluţie anticalcar Wpro pentru maşini de spalat vase şi rufe, în valoare de 24.99 lei, iar acest model are 15 programe, printre care şi stoarcere + evacuare, Dark Care, Cămăşi şi Baby Protect. Are setare separată şi pentru hainele de lână, sintetice şi consum redus de energie.

2. Ecran de proiecţie manual A+ Screen WS1-180, 180cm x 180cm

Ecran proiectie

Pentru că România joacă cu Polonia vineri şi unii încă mai cred în naţională, e cazul să trecem peste conceptul de televizor cu diagonală mare, la un ecran de proiecţie, precum cel din imagine. Costă 297.49 lei la eMAG.ro, după o reducere şi măsoară 180 x 180 cm, ceea ce îl poate face cam prea mare pentru o sufragerie. E numai bun şi de baruri, săli de clasă şi vile sau case mai mari.

E realizat dintr-o ţesătură de fibră de sticlă, cu avantajul că e elastic şi rezistent, dar şi uşor de curăţat. Oferă unghiuri de vizualizare de 160 de grade şi e excelent pentru prezentări au proiecţii home cinema.

3. Televizoare Sony la preţ bun pe evoMAG.ro

TV Sony

Televizoarele şi în general produsele Sony nu prea primesc reduceri, de aceea ne intrigă să vedem că evoMAG.ro are o întreagă serie de TV-uri ale japonezilor la oferta. Se porneşte de la un model LED de 80 CM HD ready, la 1099 lei şi se ajunge la un mamut de 165 cm, Bravia LED Smart, cu Android TV şi funcţie 3D. El costă 5999 lei după o reducere şi vine cu tehnologie Motionflow.

Sony Bravia

Cel mai bun ca raport calitate-preţ e modelul Sony LED Bravia KD-49X8005C, care oferă o rezoluţie 4K, dar şi Android TV şi funcţii smart, la doar 2799 lei, tot prin intermediul unei reduceri.

4. ASUS ZenFone 3 de 5.5 inch la super preţ

Asus ZenFone 3

Şi pentru că spuneam de Singles Day, GearBest.com s-a pregătit şi cu produse de marca pentru acea zi de sărbătoare. Un ZenFone 3 de 5.5 inch, cu 64 GB stocare şi 4 GB RAM costă 319 dolari la acest retailer, adică cu 100 de dolari mai puţin decât la retailerii de la noi, în mare. Întâmplarea face să avem acest model în teste şi dacă ne luăm după performanţele versiunii de 5.2 inch, atunci vom fi tare încântaţi de cameră, baterie şi ecran. Designul deja ştim că e premium şi arată bine acest sandwich de sticlă şi metal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×