Turul Magazinelor #93: cântar Laica pentru bebeluşi, ceas smart pentru cei mici şi laptop Core i7 la preţ bun

1.909 ori
<b>Turul Magazinelor #93: cântar Laica pentru bebeluşi, ceas smart pentru cei mici şi laptop Core i7 la preţ bun</b>În acest tur al magazinelor ne axăm pe cei care sunt mai degrabă la început de viaţă, decât pe pretenţiile noastre de adulţi. Avem gadgeturi pentru cei mici şi foarte mici, jucării LEGO strict pentru oameni mari şi apoi trecem şi la un laptop hardcore cu

În acest tur al magazinelor ne axăm pe cei care sunt mai degrabă la început de viaţă, decât pe pretenţiile noastre de adulţi. Avem gadgeturi pentru cei mici şi foarte mici, jucării LEGO strict pentru oameni mari şi apoi trecem şi la un laptop hardcore cu un preţ şocant de bun. Toate acestea le găsiţi concentrate în topul de mai jos.

1. Cântar Laica PS3004 pentru bebeluşi

Cântar Laica PS3004 pentru bebeluşi

eMAG.ro are la reducere acest produs la 204 lei şi el vine cu două elemente. Un cântar cu design jucăuş în stil cap de urs, pe care putem pune un soi de mic "lighean" pentru cântărirea unui bebeluş. Cantarul e digital şi e menit pentru măsurarea cu precizie a greutăţii copilului, făcând abstracţie de mişcările celui mic sau de greutatea păturicii să zicem.

Are capacitate de măsurare de până la 20 kg, diviziuni de 10 grame şi un ecran LCD cu funcţie blocare greutate şi indicator de baterie descărcată. Recenziile sunt preponderent pozitive, cu 4.29 steluţe din 5 posibile.

2. Prăjitor de pâine Philips HD2586/20, 950W, 2 felii (Negru cu argintiu)

Prăjitor de pâine Philips HD2586/20, 950W, 2 felii (Negru cu argintiu)

Acest prăjitor de pâine are o reducere însemnată în aceste zile şi spre deosebire de 80% dintre modelele listate de evoMAG.ro, am auzit de brandul Philips, în vreme ce celelalte branduri îmi sună străin. Produsul costă 119 lei, are 7 nivele de putere şi funcţie specială de decongelare, dar şi reîncălzire şi anulare, dacă e cazul.

Poate prăji simultan 2 felii şi are un design clasic, atemporal

3. JIMU Inventor Kit Construcţie Robot Bluetooth Nivel Intermediar

Am inclus în topul de acum câteva zile un kit LEGO pentru avansaţi, cu elemente de robotică şi Bluetooth. Trecem acum la nivelul următor, cu Jimu Robot, un kit LEGO interactiv, care va permite să creaţi propriul robot şi să îl programaţi după pofta inimii. Veţi putea folosi o aplicaţie pentru acest scop. Roboţelul e chiar complex, cu 675 piese şi 16 servomotoare incluse. Costă 1799 lei la Quickmobile.ro.

10 modele diferite de roboţi vor putea fi construite, inclusiv elefant, girafa sau T-Rex. Programatorii îşi vor putea testa skill-ul cu această maşinărie, ce are o flexibilitate deosebită a mişcărilor. Primim şi aplicaţie specială în App Store şi Play Store.

4. T58 Children Smartwatch Phone 0.96 inch MTK6261 SOS Call GPS Bluetooth A-GPS  -  SILVER

T58 Children Smartwatch Phone 0.96 inch MTK6261 SOS Call GPS Bluetooth A-GPS

Am găsit pe EverBuying.net un ceas pentru copii, un model de smartwatch pentru cei mici, care pare să imite puţin un Apple Watch ca design. Costă 38.69 dolari şi vine cu slot SIM şi conectivitate 2G. Are ecran OLED, apelare vocală şi părinţii pot vedea poziţia celui mic pe hartă, dar şi traseul său de la şcoală sau locul de joacă.

Există şi funcţia GeoFence, astfel că dacă cel mic părăseşte o anumită zonă, părintele primeşte o alertă. Fabricat din aluminiu, acest model are o construcţie solidă şi eleganta si cântăreşte doar 38 de grame.

5. Laptop Lenovo IdeaPad B50-80 (Procesor Intel® Core™ i7-5500U (4M Cache, up to 3.00 GHz), Broadwell, 15.6"FHD, 4GB, 1TB, AMD Radeon R5 M330@2GB, FPR)

Lenovo IdeaPad B50-80

Unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu procesor Intel Core i7, dacă nu chiar cel mai ieftin este cel Lenovo IdeaPad vândut de evoMAG.ro la doar 2.099 lei. Şi nu sacrifica vreo dotare, ecranul de 15.6 inch fiind unul Full HD şi mai primim şi 4 GB RAM, 1 TB stocare şi acustica Dolby. Există şi DVD writer şi soluţie grafică AMD Radeon R5 M330.

Mai primim şi ieşire HDMI şi porturi USB 3.0, dar şi webcam 720p. O ofertă excelentă la doar vreo 500-600 lei peste un laptop Core i3

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×