Turul Magazinelor #68: laptop şi telefon ASUS de top la preţ de top, telescop educaţional pentru cei mici şi un telefon rusesc la ofertă

2.325 ori
<b>Turul Magazinelor #68: laptop şi telefon ASUS de top la preţ de top, telescop educaţional  pentru cei mici şi un telefon rusesc la ofertă</b>Ne mai despart doar câteva ore până când comercianții vor da startul reducerilor de Black Friday, dar asta nu înseamnă că promoțiile lipsesc. Am găsit pentru voi câteva ofere foarte interesante pe care vi le prezentăm într-un nou Tur al Magazinelor

Suntem în prag de Black Friday, sau în ajunul sau, dacă ne putem exprima aşa şi vom prefaţa evenimentul evident tot cu reduceri. În acest Tur al magazinelor am găsit câteva oferte bune pentru terminale ASUS, atât laptop cât şi telefon, dar şi pentru un telescop educaţional şi un telefon rusesc cu două fețe, aşa cum în România găseşti rar în ziua de azi. Să înceapă deci ofertele!

1. Laptop ASUS X556UQ-XX018D, Intel® Core™ i7-6500U 

ASUS X556UQ-XX018D

Ideea unui laptop cu procesor Intel Core i7 Skylake sună tare bine şi cu atât mai bine dacă şi restul dotărilor sună bine. Acest model costă 2399 lei la eMAG.ro şi aduce şi un ecran de 15.6 inch cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, dar şi 4 GB RAM şi 1 TB stocare. Primim şi placă grafică NVIDIA GeForce 940 MX cu 2 GB memorie şi de reţinut e că acest model nu are OS preinstalat.

Are şi difuzoare stereo, microfon şi unitate DVD, plus port USB Type C chiar. E fabricat din plastic şi cântăreşte 2.3 kg. L-aş vedea util pentru studenţi, pentru cei care au nevoie de o putere de gaming de nivel mediu şi eventual pentru cei care vor să facă prezentări pentru munca şi să facă şi ceva editare foto sau audio la nivel de bază.

2. Asus Zenfone 3 ZE552KL, 5.5 inch, 4 GB RAM

Asus ZenFone 3

Asus Zenfone 3 ZE552KL se află în teste la Mobilissimo.ro şi în ultimele săptămâni terminalul nu a coborât sub suma de 1700 lei. Mulţi retaileri îl au şi la 1800 sau 1900 lei, dar F64.ro sparge gheaţa, coborând preţul la 1649 lei. Terminalul se remarcă prin camera excelentă, după cum poate confirma chiar colegul Alex care a postat pe Facebook fotografii fantastice realizate cu camera acestui handset.

Are şi baterie generoasă, ecran destul de luminos şi e unul dintre cele mai arătoase modele ZenFone ale anului, datorită acelui efect circular pe care îl prinde panoul din sticlă la lumină.

3. Joc educativ Naţional Geographic - Telescop Automat 70 mm

Telescop

Ora de geografie poate deveni brusc mai interesantă pentru cei mici dacă e adus în ecuaţie un telescop automat de genul. El costă 1332 lei, după o reducere la eMAG.ro şi poate fi bun de folosit şi acasă pe balcon, la următoarea eclipsa de soare, lună sau Super Lună, cum am văzut recent. Măsoară 57.8 cm în înălţime, e pentru cei cu vârste peste 7 ani şi reprezintă şi o provocare pentru cel mic.

Astfel, el vine cu un computer de mână ce necesită alinierea telescopului cu cerul pentru a găsi corpurile cereşti preferate. Odată aliniat, beneficiem de zoom până la 88x şi vom putea vedea canioanele şi craterele de pe Lună, norii de pe Jupiter şi inelele lui Saturn. Include şi busolă, trepied din aluminiu şi software de astronomie.

4. YotaPhone 2 

YotaPhone 2

Cum sună "am un telefon rusesc"? Ruşii au realizat telefonul YotaPhone, ajuns la generaţie a treia deja şi greu de găsit la noi. Noi l-am găsit pe YotaPhone 2 la GeekBuying.com, la preţul de doar 135 de dolari şi oferind două display-uri ca punct de atracţie. Avem un ecran de 5 inch Full HD în faţă şi unul Always on E Ink de 4.7 inch în spate, care consumă extrem de puţină energie.

Suportă încărcare wireless, are procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Ecranul special EPD din spate e foarte lizibil chiar şi în bătaia celui mai puternic soare, afişând fără probleme feedul de pe Facebook, ştiri, mailuri şi altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×