Planurile Google pentru acest an includ un Pixel Lite, o nouă cameră Nest și device-uri purtabile

534 ori
<b>Planurile Google pentru acest an includ un Pixel Lite, o nouă cameră Nest și device-uri purtabile</b>Ultimele luni ale anului trecut ne-au adus și primele vești despre existența unui terminal Pixel 3 Lite, dispozitiv pe care Google plănuiește să îl aducă pe piață în perioada următoare. Confirmarea lansării unui asemenea produs vine

Ultimele luni ale anului trecut ne-au adus și primele vești despre existența unui terminal Pixel 3 Lite, dispozitiv pe care Google plănuiește să îl aducă pe piață în perioada următoare. Confirmarea lansării unui asemenea produs vine astăzi prin intermediul unui raport emis de către publicația Nikkei.com care a obținut informații prețioase din partea unei surse de încredere.

Aflăm pe această cale faptul că Google plănuiește lansarea unei noi camere video de supraveghere sub brandul NEST în acest an, dar și o versiune update pentru cea mai populară boxă smart din portofoliu și anume Google Home. De asemenea, pe lista de lansări se numără și un smartwatch menit drept rival pentru Apple Watch, probabil acel Pixel Watch despre care am mai auzit.

Aparent ar fi vorba despre mai multe purtabile marca Google, semn că am putea primi pe lângă smartwatch-uri și câteva brățări smart interesante. Nu în ultimul rând raportul face referire și la planul de lansare al unui smartphone Pixel de buget, non-premium și la faptul că pe lângă acesta Google va aduce și un model high-end în 2019, acela fiind Pixel 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×