Acer Iconia One 10 (B3-A30): Camere neglijabile

735 ori
<b>Acer Iconia One 10 (B3-A30): Camere neglijabile</b>Acer Iconia One 10 (B3-A30) este o tabletă cu ecran de 10 inch înainte de toate, fără pretenţii de înlocuitor de aparat foto sau de smartphone cu camere capabile. Primim o cameră de 5 megapixeli în spate şi una frontală de 2 MP, pachet standard as zice.

Acer Iconia One 10 (B3-A30) este o tabletă cu ecran de 10 inch înainte de toate, fără pretenţii de înlocuitor de aparat foto sau de smartphone cu camere capabile. Primim o cameră de 5 megapixeli în spate şi una frontală de 2 MP, pachet standard as zice.

Interfaţa camerei oferă ceva lag, dar măcar avem funcţii ca Panorama, HDR şi reglaje de expunere. Dacă apari cu un iPad la o nuntă e cât de cât OK, pentru că mai nou iPad-urile au şi stabilizare optică şi filmare 4K, dar cu o astfel de tableta Acer poţi captura maxim florile de pe balcon şi acelea clar doar dacă e soare sclipitor afară.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×