iPhone 8 pe alb intră în scenă în stil mare, sub forma unor randări marca Martin Hajek

2.282 ori
<b>iPhone 8 pe alb intră în scenă în stil mare, sub forma unor randări marca Martin Hajek</b>Din când în cand mai vedem și randări spectaculoase pentru smartphone-uri încă nelansate din partea celebrului artist grafic numit Martin Hajek. În vreme ce majoritatea materialelor cu iPhone 8 ne-au prezentat telefonul pe negru, iată că acum vedem

De-a lungul ultimului deceniu câţiva designeri şi-au găsit joburi bine plătite şi o popularitate deosebită pur şi simplu pentru că au randat în mod excelent terminale nelansate încă. Câteva nume care îmi vin în minte sunt Jonas Daehnert, Martin Hajek şi mai recent şi Concept Creator sau Benjamin Geskin nu a mai postat o randare de ceva vreme, dar iată că revine acum cu un concept fantastic pentru iPhone 8... pe alb.

Randare iPhone 8

E greu să mai surprinzi o faţetă nouă şi neexplorată a lui iPhone 8 în ziua de azi, după ce am văzut atât de multe randări, scăpări, machete şi huse ale viitorului flagship. Totuşi, niciodată pe alb... A se remarca din nou faptul că porţiunile ecranului care afişează semnalul şi bateria flanchează zona cu camera selfie, senzorii şi difuzorul de convorbiri.

Randare iPhone 8

Marea problemă a unei versiuni deschise la culoare a lui iPhone 8 e faptul că pare a avea o husă aplicată, o protecţie pentru muchii. Ele par mai mari pe alb, decât pe negru, ceea ce e curios, pentru că teoretic ecranul e ultra îngust la muchii aici. Camera duală e la posturi şi spatele care e teoretic acoperit cu sticlă pare mai degrabă fabricat din plastic aici.

Zvonurile afirmă că în față vom vedea un ecran OLED cu muchii groase de doar 4 mm şi tot în faţă, sus se află 3 camere care vor fi folosite pentru recunoaştere facială avansată. Un alt dezavantaj al acestei versiuni albe e faptul că pare să aibă camera duală şi mai scoasă în relief. Următorul pas? Probabil iPhone 8 RED.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×