Acer Iconia One 10 (B3-A30): OS, UI aplicaţii geniale pentru cei mici

955 ori
<b>Acer Iconia One 10 (B3-A30): OS, UI aplicaţii geniale pentru cei mici</b>Sunt două scenarii de utilizare pentru această tabletă: fie în mâna celui mic cu desene animate şi jocuri, fie în mâna celui mare, pentru seriale, filme şi ceva Office. Tableta rulează Android 6.0 Marshmallow, cu o grămadă

Sunt două scenarii de utilizare pentru Acer Iconia One 10 (B3-A30): fie în mâna celui mic cu desene animate şi jocuri, fie în mâna celui mare, pentru seriale, filme şi ceva Office. Tableta rulează Android 6.0 Marshmallow, cu o sumedenie de aplicaţii instalate.

Cel mai din stânga homescreen oferă actualizările la nivel de social networking, ştiri, meteo şi altele de gen. Widget-urile sunt cele stock din Android, iar porţiunea dropdown e la rândul său stock. Multitasking-ul se face prin carusel şi avem şi o opţiune de "Clean". Nimic fancy printre Setări. Pe lista de aplicaţii preinstalate am regăsit 42 de nume, printre care şi AB Files, AB Photo sau Acer Portal.

Kids Center e probabil cea mai complexă aplicaţie, oferind acces la un sistem întreg pus la punct pentru juniori şi un portal de divertisment pentru cel mic. Include aplicaţii proprii într-un soi de magazin, jocuri, desene animate şi are şi control parental şi Safe Mode. Pentru cine vrea lucruri mai serioase avem instalate şi Word, Excel, PowerPoint sau Skype. EZ Snap şi EZ Utilities se află la rândul lor aici (pentru screenshot si funcții utilitare de bază, file manager), plus o aplicaţie Paint specială  pentru copii, cu un UI prietenos.

Opera Max e o alternativa light la Chrome şi sincer rămân cu impresia că tableta asta s-ar potrivi cel mai bine în mâna copiilor. Interfaţa din acea zonă Kids e excelent gândită pentru juniori, colorată, veselă şi pictogramele şi sunetele sunt haioase.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×