Chuwi Hi13: Conectivitate cu de toate, inclusiv ieşire video şi port modern de încărcare

796 ori
<b>Chuwi Hi13: Conectivitate cu de toate, inclusiv ieşire video şi port modern de încărcare</b>Chuwi Hi13 este o tabletă bine dotată pe partea de conectivitate, lucru lesne de observat dacă arunci o privire în lateralul său. La drept vorbind, la cât de mare e tableta, era şi păcat să nu folosească tot spaţiul pentru extra porturi.

Chuwi Hi13 este o tabletă bine dotată pe partea de conectivitate, lucru lesne de observat dacă arunci o privire în lateralul său. La drept vorbind, la cât de mare e tableta, era şi păcat să nu folosească tot spaţiul pentru extra porturi.

Are şi slot microSD, port microUSB 2.0 şi foloseşte un port USB Type-C pentru încărcare. Are şi mini HDMI pentru ieşire video, aparent scoţând şi semnal video 4K din ce am înţeles. Ştie WiFi a/b/g/n/ac dual band, Bluetooth 4.0, ba chiar are şi suport USB OTG. Include microfon şi conectori speciali jos pentru ataşarea la o tastatură dock. Lista se încheie cu suportul WiDi.

Speedtest Chuwi Hi13

Am realizat un SpeedTest la care am atins un excelent ping de 19 ms şi viteza de download de 105,14 Mbps şi upload de 25,44 Mbps, via WiFi de la UPC, ceea ce e un rezultat bun. Tastatura plusează şi ea cu două porturi Full USB, binevenite de altfel. Să fie primit!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×