Chuwi Hi13: Design de Microsoft Surface, masiv dar bine închegat

210 ori
<b>Chuwi Hi13: Design de Microsoft Surface, masiv dar bine închegat</b>Chuwi Hi13 este genul de tableta care pe vremuri şi-ar fi atras imediat porecla de "capac de laptop". Am renunţat la acest termen, pentru simplul fapt că în ziua de azi nu prea mai vezi aşa ceva. Iată că se mai întâmpla totuşi şi cazuri, iar Chuwi Hi13..

Chuwi Hi13 este genul de tabletă care pe vremuri şi-ar fi atras imediat porecla de "capac de laptop". Am renunţat la acest termen, pentru simplul fapt că în ziua de azi nu prea mai vezi aşa ceva. Iată că se mai întâmpla totuşi şi cazuri, iar Chuwi Hi13 e unul dintre ele.

Nu se compromite şi nu face compromisuri cu capace din plastic, zone care să scârţâie sau altele de gen. E full metal, unibody şi e cu adevărat o tabletă masivă. Măsoară 9.2 mm în grosime, ajunge la 16.5 mm cu tastatura ataşată şi este clar mai mare decât modelul testat de noi anul trecut, Chuwi Hi12. Acela măsura 8.9 mm în grosime şi cântărea 852 de grame.

Mamutul acesta ajunge la 1080 de grame, iar cu ajutorul tastaturii devine un veritabil laptop, dar se poate folosi şi în modurile Stand şi Tent. Muchiile ecranului sunt mari, dar asta ajută la gaming şi vizionare video, pentru că poţi apuca tableta mai bine şi să o ţii fixă o bună perioadă de timp. Aderența e OK, construcţia metalică e solidă şi butoanele mi-au răspuns mereu bine la apăsare. Zona frontala atrage amprente, dar nu aşa rău ca alte modele din China.

Tastatura este generos spaţiată, comodă şi aminteşte de accesoriile care veneau cu modelele de tablete ASUS Transformer Pad. E drept că e puţin rigidă în zona conectorilor şi nu pare genul să fie prea rotativă, aşa cum ni se promite online. Touchpad-ul e mare şi comod şi primim şi 2 porturi Full USB la pachet. 4 picioruşe din cauciuc asigura stabilitatea tastaturii.

Parcă totuşi butoanele sunt cam moi şi mi-a luat ceva să mă obişnuiesc cu uşurinţa lor de apăsare. În general îmi plac tastele care opun ceva rezistenţă. Concluzia e că primim un device fără compromisuri şi care îşi face treaba bine.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×