Huawei P20 (probabil Lite) apare pentru prima oară în fotografii autentice; Ne dezvăluie un breton pe stil iPhone X și un posibil scanner de amprente integrat în display

7.538 ori
<b>Huawei P20 (probabil Lite) apare pentru prima oară în fotografii autentice; Ne dezvăluie un breton pe stil iPhone X și un posibil scanner de amprente integrat în display</b>Săptămâna trecută au apărut pe web imagini de tip randare cu Huawei P20 şi P20 Lite. în care cele două telefoane ne erau prezentate în mod secundar pe lângă carcase şi huse pentru acestea. De semenea circula de ceva timp zvonul că cei de la Huawei vor..

Săptămâna trecută au apărut pe web imagini de tip randare cu Huawei P20 şi P20 Lite, în care cele două telefoane ne erau prezentate în mod secundar pe lângă niște carcase şi huse dedicate acestora. De asemenea circulă de ceva timp zvonul că cei de la Huawei vor lansa un telefon cu trei camere anul acesta, posibil chiar la finalul lui martie, când noua serie P va vedea lumina zilei. Azi avem ceva proaspăt şi "palpabil", în forma unor fotografii ce par a ne dezvălui viitorul Huawei P20. 

Huawei P20 apare pentru prima oară în fotografii autentice; Ne dezvăluie un breton pe stil iPhone X și un posibil scanner de amprente integrat în display

După cum puteţi observa din fotografii, noul telefon Huawei vine cu un display asemănător celui de pe Apple iPhone X şi adoptă deja celebrul breton destinat camerei frontale şi senzorilor de recunoaştere facială. Mai observăm legat de conectivitate că presupusul P20 are şi o versiune dual SIM, acest lucru fiind susţinut de cele două bare de semnal aflate în colţul din stânga sus.

Huawei P20

Modelul din fotografie dispune de doar două camere spate, fiind clar vorba aici de un prototip, mai ales că aşa cum se poate observa, telefonul nu ne este dezvăluit în totalitate şi e bine ascuns într-o carcasă protectoare. Încă două lucruri ce mă intrigă sunt lipsa ledului dual pentru flash şi lipsa laserului pentru focalizare automată. Dacă ele lipsesc de pe acest telefon din pricina faptului că el este un prototip, e de înţeles, o altă posibilitate ar fi însă ca telefonul din imagini să fie un Huawei P20 Lite.

Partea spate a lui Huawei P20

Tot legat de partea posterioară a telefonului din imagini, observăm că acesta nu are scanner de amprente în spate, ceea ce ne duce cu gândul la unul integrat frontal, chiar în display, aşa cum am văzut recent în cazul telefonului Vivo X20 Plus. Bineînțeles există și posibilitatea ca acesta să lipsească cu desăvârșire, totuși mai plauzibilă mi se pare versiunea cu existența lui.

Urmează cu siguranţă mai multe scăpări, care ne vor confirma sau infirma ceea ce primim în aceste prime fotografii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×