iHunt Hero: Conectivitate dual SIM şi doar 3G

249 ori
<b>iHunt Hero: Conectivitate dual SIM şi doar 3G</b>iHunt Hero este un telefon dual SIM, cu un slot nano SIM şi un slot microSIM. Ştie doar 2G şi 3G, nu face saltul la 4G, din păcate, dar la preţul plătit era de aşteptat. Primim şi GPS, AGPS, Bluetooth 4.0 A2DP şi WiFi 802.11 b/g/n.

iHunt Hero este un telefon dual SIM, cu un slot nano SIM şi un slot microSIM. Ştie doar 2G şi 3G, nu face saltul la 4G, din păcate, dar la preţul plătit era de aşteptat. Primim şi GPS, AGPS, Bluetooth 4.0 A2DP şi WiFi 802.11 b/g/n.

Avem şi port microUSB 2.0, jack audio şi radio FM. Nu există NFC. Când vine vorba de apelare, aş zice că am fost satisfăcut de claritate, dar la volum se mai poate umbla. Ştiţi voi, să se audă mai tare, mai omeneşte, dacă tot avem volum ridicat la muzică. Am făcut şi SpeedTest, la WiFi atingând 48.1 Mbps la download şi 25.1 Mbps la upload.

La ce aplicaţii mici o să descărcăm aici e OK, doar nu tragem GRID de 8 GB. Testul 3G din păcate nu a rulat în SpeedTest.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×