Cube iWork 10 Ultimate: Camere neglijabile

558 ori
<b>Cube iWork 10 Ultimate: Camere neglijabile</b>Din partea mea tabletele cu diagonală de 10 inch şi peste ar putea să nici nu includă camere şi nu ar fi vreo mare dramă. În special când văd un device cu diagonală de 12 sau 13 inch mă gândesc că nu vrea nimeni să facă fotografii neclare cu o asemenea..

Din partea mea tabletele cu diagonală de 10 inch şi peste ar putea să nici nu includă camere şi nu ar fi vreo mare dramă. În special când văd un device cu diagonală de 12 sau 13 inch mă gândesc că nu vrea nimeni să facă fotografii neclare cu o asemenea "placă" metalică în mână.

Cube iWork 10 Ultimate se prezintă cu două camere de 2 MP, una în faţă şi una în spate şi este evident că aşteptările mele tindeau spre zero cu privire la calitatea capturilor. Opţiunile de pe Android sunt limitate, incluzând doar Timer şi Face Detect. De fapt capturile se fac la 1.9 MP şi teoretic putem filma în 720p. Windows 10 aduce mult mai multe opţiuni, ba chiar aplicaţia sa Camera va permite să umblaţi şi la expunere, shutter, ISO, balans de alb.

Cu toate acestea rezultatele sunt slabe, neclare, culorile nu sunt calibrate bine şi totul pare fantomatic. Singura utilizare bună a camerelor ar fi mai degrabă pentru Skype.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×