Turul Magazinelor #272: Turul Back to school, cu laptop de 1000 de lei, rucsac cu alimentare solară şi ZenFone 4 în România

1.434 ori
<b>Turul Magazinelor #272: Turul Back to school, cu laptop de 1000 de lei, rucsac cu alimentare solară şi ZenFone 4 în România</b>Dăm startul unei noi săptămâni cu o nouă ediție marca Turul Magazinelor, articol în care vă propunem inclusiv câteva reduceri din zona Back to School. Avem pe listă un laptop accesibil ideal pentru funcții de productivitate, un rucsac cu

După o săptămână dominată de IFA 2017 am revenit la oile noastre, sau mai bine zis la Tururile noastre. Ca atare ne-am întors puţin în zona de Back to School, cu o oprire şi în zona telefoanelor, a jucăriilor şi a aparatelor de curăţat automobilele. Avem şi un rucsac cu alimentare solară, laptop accesibil şi un new entry în ţara noastră, ZenFone 4 la preţ bun.

1. Submarin teleghidat

V-am prezentat drone aeriene şi maşinuţe teleghidate, dar cum rămâne cu domeniul acvatic? Am găsit la GearBest.com un submarin la preţul de 14.95 dolari. E ceva mai complex decât pare la prima vedere, fiind recomandat celor cu vârste peste 8 ani. Are o formă de torpilă mai mult decât de submarin şi e controlat prin intermediul unei telecomenzi.

Cântăreşte doar 85 de grame şi telecomanda sa are nevoie de 4 baterii AA, care nu sunt incluse la pachet. Are şi două lumini în faţă care îl fac să arate spectaculos.

2. Aspirator auto portabil

Aspirator auto portabil

Aspiratoarele auto sunt genul de gadget care se strică sau se pierd super uşor. Ca atare ne bucură să găsim unul ceva mai ieftin şi bun ca dotări la TomTop.com. Costă 18.91 euro şi e capabil de aspirare udă sau uscată şi vine şi cu filtru HEPA, pentru a scăpa de bacterii şi microbi. Curăţă praf, lichide vărsate, confetti, resturi de mâncare, practic orice.

Botul mai ascuţit îi permite să cureţe sub scaune sau în zonele mai înguste. Cablul de 5 metri e generos şi greutatea de 1 kilogram e rezonabilă.

3. Laptop Lenovo V110-15IAP

Lenovo V110-15IAP

Cine nu vrea să spargă puşculiţa pentru un laptop luat juniorului în perioada Back to School poate achiziţiona acest laptop Lenovo cu procesor Intel Celeron de la Cel.ro. Costă 1099 lei şi vine cu cadou sub forma unui rucsac de laptop Targus în valoare de 49 de lei. Laptop-ul dispune de 4 GB RAM, 1 TB stocare HDD şi vine şi cu suport WiFi a/c.

Ecranul de 15.6 inch are rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, iar laptop-ul cântăreşte sub 2 kilograme. Un plus la acest preţ este ieşirea HDMI.

4. ASUS Zenfone 4

ASUS Zenfone 4

Ei bine da, ASUS ZenFone 4 a ajuns în România, fiind disponibil la Quickmobile.ro, la o sumă excelentă, peste aşteptările mele. Este un telefon high midrange, cu design din sticlă şi metal şi cameră duală. Are 4 GB RAM şi 64 GB stocare şi dacă ne luăm după ZenFone 3 ar trebui să fie capabil să se bată cu flagship-urile, deşi este un midrange.

Ecranul este un AMOLED Full HD de 5.5 inch, iar procesorul este un Snapdragon 630. În spate se află o cameră duală cu senzor de 12 şi 8 MP, iar pentru selfie avem o cameră de 8 MP. Am aşteptări mari şi de la bateria de 3300 mah.

5. Rucsac Solar Activ

Rucsac Solar Activ

Cine vrea un rucsac care să şi încarce telefonul sau tableta în drum spre scoală are acest model la eMAG.ro. Costă 359 lei şi vine cu un panou solar detaşabil, care încarcă bateria oricărui device de mici dimensiuni. Puteţi să îl folosiţi ca rucsac standard fără probleme. Este căptuşit cu un strat extra de burete pentru protecţie şi are 3 compartimente de mărimi diferite.

Vine cu o priză micro USB plasată pe spatele panoului solar. Este şi 100% impermeabil şi cântăreşte 1 kilogram.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×