Cube iWork 10 Ultimate: Design metalic solid, aderenţă bună

1.047 ori
<b>Cube iWork 10 Ultimate: Design metalic solid, aderenţă bună</b>În general tabletele din China, de la brandurile care nu sunt chiar familiare oricui fac câteva sacrificii la capitolul design. Fie sunt prea butucănoase, fie scârţâie, fie se bazează mai mult pe policarbonat decât metal. Cube iWork 10 Ultimate este o..

În general tabletele din China, de la brandurile care nu sunt chiar familiare oricui fac câteva sacrificii la capitolul design. Fie sunt prea butucănoase, fie scârţâie, fie se bazează mai mult pe policarbonat decât metal. Cube iWork 10 Ultimate este o surpriză plăcută, din mai multe privinţe.

Are o construcţie solidă, bazată pe metal în special şi aderenţa este bună. Muchiile mari ale ecranului de 10 inch sunt numai bune pentru a ţine tableta mai uşor la gaming şi vizionare video. Terminalul măsoară 9.3 mm în grosime şi cântăreşte 615 grame, ambele dimensiuni rezonabile pentru o astfel de tabletă. E un device axat pe utilizarea în landscape şi zona sa frontală e cam magnet de amprente.

Spatele e arătos, datorită acelei nuanţe de albastru rar întâlnite pe tabletele moderne şi are o textură plăcută la atingere. Butoanele răspund cu feedback bun la atingere şi tableta nu e extrem de grea, nici când e ţinută cu o singură mână. Ne încântă calitatea construcţiei şi aderenţa sa. Cât despre tastatură, aceasta are picioruşe din cauciuc pentru a sta mai bine pe o suprafaţă alunecoasă.

Butoanele au travel bunicel pentru a scrie rapid, iar conexiunea între tableta şi tastatura se face rapid. Acei conectori din plastic sunt puţin cam rigizi, de aceea o să  vi se pară că sunt gata să se rupă când scoateţi tableta din locaşul său, dar nu e cazul. Avem şi magnetism pe lângă pini şi conectori. Apropo, trebuie neapărat să ştiţi că tableta şi tastatura împreună pot fi folosite în multiple moduri şi la multiple unghiuri: tent, stand, laptop şi tabletă.

E comodă în toate ipostazele sale. Numai de bine pentru Cube iWork 10 la design.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×