Samsung Galaxy Tab S6: Cameră similară cu cea de Galaxy A40, poate chiar A50

418 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S6: Cameră similară cu cea de Galaxy A40, poate chiar A50</b>Dacă atunci când apărea primul iPad el îşi permitea să nu aibă camera, pentru că părea absurd să faci fotografii cu un terminal de aproape 700 de grame si corp metalic masiv, acum deja producătorii de tablete au început să pună camere chiar bune pe aceste

Dacă atunci când apărea primul iPad el îşi permitea să nu aibă camera, pentru că părea absurd să faci fotografii cu un terminal de aproape 700 de grame si corp metalic masiv, acum deja producătorii de tablete au început să pună camere chiar bune pe aceste dispozitive. Samsung Galaxy Tab S6 spre exemplu vine cu o cameră duală în spate, demnă de un model Galaxy A cel puţin.

Video-review Samsung Galaxy Tab S6, secțiunea Camera

Avem de-a face cu un senzor principal de 13 MP şi o cameră de 5 MP cu obiectiv ultra wide. Este capabilă de filmare 4K, fotografii HDR, Live Focus şi alte câteva opţiuni clasice Samsung. Camera frontală este una de 8 megapixeli, bună pentru apeluri video şi poate şi selfie dacă te simţi curajos. Am în faţă o galerie foto realizată cu tableta în parc în octombrie 2019 şi pot să vă spun că avem nişte culori foarte vii. Aş zice că sunt uneori prea vii, mai ales la captura cu camera ultra wide, care şi deformează puţin imaginea pe margini.

Selfie-urile au ieşit mult mai bine decât mă aşteptam, redând excelent textura feţei, culoarea şi avem şi detalii suficiente. Până şi Bokeh a ieşit bine, tot la nivelul unui telefon midrange, un Galaxy A50 să zicem. Am încercat şi efectele speciale de la Live Focus, inclusiv alb/negru şi acel halou blurat. Parcă fundalul e cam albicios şi neclar la captura selfie standard. Revenind la fotografiile cu camera principală, totul este intens. Verdele este intens, albastrul lacului e adânc şi avem şi câteva prim planuri cu flori, pe care recunosc a fost greu să focalizez că lumea.

Dacă începi să dai zoom o să vezi că e destul de mult zgomot în imagine şi nu prea multe detalii totuşi. Când ai totuşi destul soare reuşeşti să prinzi contraste excelente şi cadre cu dynamic range bun. Niciodată nu m-am simţit tentat să zic că avem supraexpunere, ci mai degrabă o "supra colorare" a cadrelor. Nu e rău deloc şi iarăşi aduc vorba de o comparaţie cu Galaxy A40 şi A50. Noaptea nu ne-am aventurat la poze, aşa că trecem la captura video.

Cea Full HD arată OK, deşi coroanele copacilor de la distanţă nu prea sunt detaliate. Vegetaţia e arsă de soare, dar focalizarea e OK. Filmarea 4K pe de altă parte e foarte clară şi detaliată, deşi tinde să refocalizeze uneori. Mi se pare şi că are o tendinţă de a panorama în trepte. Nu stabilizează chiar rău şi până la urmă cred că pot zice că filmăm ca un iPad, poate chiar un iPad Pro. Totul e să fiţi gata de culori foarte intense şi o claritate de telefon midrange la Full HD.

La 4K e un pic mai bine, doar ca un iPad sta mai bine la focalizare şi chiar şi culori aş spune. Cred că per total am fost cel mai impresionat de claritate la captura foto şi selfie.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×