Tableta dual-boot Chuwi Hi10 Pro primește un discount pe GeekBuying.com; acum la 165.99 dolari!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 704 ori
<b>Tableta dual-boot Chuwi Hi10 Pro primește un discount pe GeekBuying.com; acum la 165.99 dolari!</b>O promoție destinată exclusiv produselor Chuwi debutează astăzi în oferta GeekBuying.com, retailer ce propune numeroase tablete și accesorii la prețuri speciale. Printre dispozitivele listate avem și modelul Chuwi Hi10 Pro, unul cu dual-boot ce

Retailerul chinez GeekBuying.com ne propune astăzi o serie de reduceri pentru tabletele Chuwi, produse ce se remarcă prin prețuri accesibile și configurații dual-boot. Este și cazul lui Chuwi Hi10 Pro, tabletă care ne-a atras atenția prin costul scăzut și prin dotările pe care aceasta le aduce sub capotă. În primul rând, trebuie știut că acest dispozitiv dispune de o configurație duală compusă din Android 5.1 și Windows 10.

Chuwi Hi10 Pro

Trecerea de la un OS la altul se va realiza foarte simplu prin apăsarea unui buton software. În plan central avem display-ul de 10.1 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1200 pixeli) și tehnologie IPS, respectiv procesorul quad-core Intel Cherry Trail X5 Z8350 de 1.44 GHz. Se oferă soluția grafică Intel HD Graphics Gen8 și pentru stocare avem 64 GB flash + slot microSD pentru carduri de până la 128 GB.

Chuwi Hi10 Pro

Chuwi Hi10 Pro vine cu 4 GB RAM DDR3L, cu Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth și cu o cameră frontală de 2 megapixeli. Și pe spate se află un senzor similar de 2 megapixeli, iar bateria de la interior este o unitate de 6500 mAh. În materie de conectivitate se oferă aici un port microUSB v2.0, unul Type-C, suport microHDMI, jack 3.5 mm și o interfață dock ce ne va permite atașarea unei tastaturi qwerty.

Chuwi Hi10 Pro

Această tabletă ne pune la dispoziție și difuzoare stereo, un microfon și suport pentru interacțiune cu stylus. Cântărește 562 grame, măsoară 8.5 mm în grosime și carcasa sa este realizată din aluminiu. Mai aflați că ecranul oferă un aspect ratio de 16:10 și că luminozitatea atinge un nivel de 350 nits.

La prețul de 165.99 dolari tableta Chuwi Hi10 Pro sună a fi o afacere chiar bună, asta dacă doriți un produs care să împace atât nevoia de productivitate, cât și pe cea de entertainment. O puteți achiziționa de pe GeekBuying.com și întreaga ofertă asociată produselor Chuwei poate fi verificată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×