Tableta dual-boot Chuwi Hi10 Pro costă doar 160.99 la GearBest de Black Friday! Are 4 GB RAM și port USB Type-C

1.384 ori
<b>Tableta dual-boot Chuwi Hi10 Pro costă doar 160.99 la GearBest de Black Friday! Are 4 GB RAM și port USB Type-C</b>E drept că tabletele nu mai sunt atât de populare precum acum câțiva ani, dar lumea continuă să aprecieze modelele hibrid, cele care se pot transforma rapid într-un notebook la nevoie. Pentru asta este necesar ca sistemul de operare Windows 10

E drept că tabletele nu mai beneficiază de atenția de acum câțiva ani, dar asta contribuie la scăderea serioasă a prețurilor și la debutul unor model cu adevărat atractive. Un exemplu numai bun de luat în calcul este Chuwi Hi10 Pro, tabletă ce se vinde în acest moment pentru suma de doar 160.99 dolari prin intermediul celor de la GearBest.com care desfășoară o campanie de Black Friday.

Chuwi Hi10 Pro

Produsul de față aduce un display IPS de 10.1 inch cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, un procesor quad-core Intel X5-Z8350 de 1.44 GHz și 4 GB de RAM pentru un multitasking eficient. Are soluția grafică Intel HD Graphic Gen8 la interior și spațiul de stocare flash se ridică la 64 GB.

Chuwi Hi10 Pro

Nu lipsește de aici nici slotul pentru carduri microSD de până la 128 GB, camera frontală de 2 megapixeli pentru apeluri video și nici output-ul HDMI. Chuwi Hi10 Pro dispune de conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și de un port USB Type-C reversibil. Și în spate avem o cameră de 2 megapixeli, iar bateria de la interior este o unitate de 6500 mAh.

Chuwi Hi10 Pro

Pe lângă toate aceste dotări, Chuwi Hi10 Pro aduce și o configurație dual-boot astfel că vă puteți bucura de funcții de entertainment accesând partiția cu Android 5.1 Lollipop, sau de funcții de productivitate accesând partiția cu Windows 10. Prețul de 160.99 dolari este mai mult decât atractiv și în cazul în care vreți să aflați ce alte tablete mai vinde GearBest de Black Friday, aveți aici link-ul campaniei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×