Tableta Teclast Tbook 12 Pro va primi un discount de 50% pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie; iată cum puteți beneficia de ofertă!

Autor:  | Publicat în:  Teclast  Reduceri 864 ori
<b>Tableta Teclast Tbook 12 Pro va primi un discount de 50% pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie; iată cum puteți beneficia de ofertă!</b>Sfârșitul lunii noiembrie ne aduce un preț special pentru tableta Teclast Tbook 12 Pro, model pe care îl veți putea achiziționa pentru suma de doar 109.99 dolari. Această tabletă este echipată cu un display de 12.2 inch ce ne oferă o rezoluție Full HD

Dacă la noi acest sfârșit de noiembrie vine cu ninsoare mai peste tot, iată că în China vine cu reduceri foarte generoase la tabletele Teclast. Din partea retailerului GearBest.com avem o colecție serioasă de tablete din care putem alege, în prim plan fiind poziționat modelul Teclast Tbook 12 Pro care va putea fi achiziționat doar mâine 30 noiembrie la jumătate de preț!

Teclast Tbook 12 Pro

Acest model vine cu o configurație dual-boot formată din Android 5.1 Lollipop și Windows 10, platforme între care trecerea se va realiza prin simpla apăsare a unui buton software. Avem la dispoziție un display de 12.2 inch cu rezoluție WUXGA de 1920 x 1200 pixeli, un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare la pachet.

Teclast Tbook 12 Pro

La nevoie putem atașa un card microSD de până la 128 GB și aflați că tableta de față ne pune la dispoziție doar o singură cameră foto plasată frontal, senzor de 2 megapixeli pentru apeluri video. Există numeroase elemente de conectivitate, după cum urmează: Wi-Fi 802.11 b/g/n, port microUSB v2.0, miniHDMI, jack audio 3.5 mm, jack DC pentru încărcare și interfață dock pentru atașarea unei tastaturi qwerty.

Teclast Tbook 12 Pro

Teclast Tbook 12 Pro ne mai aduce și o baterie de 7200 mAh la interior și revenind la promoția pregătită de către GearBest.com, aflați pe data de 30 și 1 decembrie la ora 12:00 (ora România) tableta va putea fi achiziționată pentru doar 109.99 dolari - preț destinat doar primilor doi cumpărători din fiecare zi care achită prețul integral.

Teclast Tbook 12 Pro

În restul timpului, produsul are un preț de 223.99 dolari, în continuare o sumă foarte bună ținând cont de dotările oferite. Dacă aveți în plan achiziția acestui produs la jumătate de preț, fiți siguri că aveți deja un cont de utilizator pe GearBest.com și puneți de pe acum tableta în coș!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×