Dragobiții de la Orange îți aduc internet bonus ție și persoanei dragi; iată cum puteți beneficia de ofertă!

1.241 ori
<b>Dragobiții de la Orange îți aduc internet bonus ție și persoanei dragi; iată cum puteți beneficia de ofertă!</b>Doar câteva zile rămase până la Ziua Îndrăgostiților și goana după cadouri pentru persoana iubită continuă. Cei de la Orange vin în ajutorul nostru cu ofere speciale și în plus și cu bonusuri de net pentru clienții actuali. Promoția operatorului are loc

Operatorul Orange România sărbătorește luna iubirii cu oferte speciale atât pentru servicii cât și pentru produse la prețuri foarte atractive în perioada 7 februarie - 15 martie. Cei care vor să își împărtășească dragostea au la dispoziție bonusuri de net, prețuri speciale pentru telefoane și accesorii, dar și reduceri la pachetele de servicii fixe și mobile.

Bonusurile de net pot fi câștigate direct din contul personal Orange cu ajutorul Dragobiților. Odată autentificați în cont, clienții au o provocare foarte simplă: printr-un simplu click se pot aduna cifrele numărului lor de telefon cu cele ale persoanei dragi, iar numărul rezultat este înmulțit cu 10 și transformat în bonus de net. Acesta este valabil o lună de la data activării pentru fiecare dintre cei doi clienți ale căror numere au fost introduse.  

Provocarea Dragobiților poate fi acceptată de maxim 3 ori, așadar și mai mult net. De asemenea, clienții care încheie abonamente Orange Home în perioada 7 februarie - 28 martie primesc opțiunea HBO inclusă pentru o perioadă de 24 luni. Cei care sunt interesați de pachetele Orange Smart Home vor beneficia în perioada 7 februarie - 15 martie de reduceri de până la 35% la pachetele disponibile. 

Detalii extra despre ofertele Orange aflați de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×