Tableta Onda oBook 20 Plus poate fi achiziționată pentru doar 635 lei; iată ce dotări ni se oferă la pachet!

1.143 ori
<b>Tableta Onda oBook 20 Plus poate fi achiziționată pentru doar 635 lei; iată ce dotări ni se oferă la pachet!</b>Onda oBook 20 Plus este numele unei noi tablete dual-boot cu preț accesibil și dotări de top, terminal disponibil în acest moment la precomandă pe site-ul GearBest.com. Primim la bord un display de 10.1 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1200 pixeli,

Tablete dual-boot sunt la mare căutare în ultima perioadă, dispozitive ce ne oferă într-un singur pachet atât funcții multimedia, cât și funcții de productivitate - totul la un preț foarte foarte bun. Onda oBook 20 Plus este un asemenea produs, unul recent lansat de altfel care vine cu Remix OS (o variantă puternic customizată de Android), și cu Windows 10 - sisteme de operare între care se va face trecerea prin apăsarea unui buton software. 

Onda oBook 20 Plus

Acest dispozitiv este acum disponibil la precomandă prin intermediul celor de la GearBest.com pentru un preț de doar 141.18 euro ~ adică fix 635 lei. El vine cu un display WUXGA IPS de 10.1 inch cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, cu un procesor quad-core Intel Atom Z8300 tactat la 1.44 GHz, cu 4 GB memorie RAM și cu 64 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 256 GB. 

Onda oBook 20 Plus

Primim conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, dar și următoarele elemente de conectivitate: port microUSB v2.0, port microHDMI, jack audio 3.5 mm și un jack DC pentru încărcare. Tablet Onda oBook 20 Plus aduce o cameră frontală de 2 megapixeli pentru apeluri video, iar la interiorul carcasei metalice regăsim o baterie de 6000 mAh. 

Onda oBook 20 Plus

Aflați că tableta de față oferă suport pentru atașarea unei tastaturi dock (aceasta fiind disponibilă opțional la vânzare), accesoriu ce o transformă într-un mini laptop potrivit pentru realizarea de prezentări Powerpoint sau Word - Windows 10 fiind aici la posturi. Dacă dotările și prețul acestei tablete vă atrag, atunci puteți afla mai multe detalii sau comanda dispozitivul de pe site-ul GearBest.com pe care îl puteți accesa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×