Kodak va prezenta un nou smartphone pe data de 20 octombrie; vedem un teaser oficial

1.086 ori
<b>Kodak va prezenta un nou smartphone pe data de 20 octombrie; vedem un teaser oficial</b>La mai bine de un an de la lansarea primului smartphone cu Android, firma americană Kodak pregătește debutul unui alt model pentru data de 20 octombrie. Acest detaliu iese la iveală prin intermediul unui material teaser ce tocmai a poposit pe web, și care

Vara anului trecut a fost marcată și de lansarea primului smartphone Kodak cu Android la bord, terminal numit IM5 vândut pe plan european la un preț destul de piperat de 280 de euro. Suma cu pricina ne aducea în schimb un smartphone cu dotări modeste precum un display HD de 5 inch, 1 GB RAM, 8 GB de stocare și un procesor octa-core MediaTek MT6592 de 1.7 GHz. Primeam o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor selfie de 5 megapixeli.

La mai bine de un an de la acea lansare, aflăm astăzi că firma americană pregătește debutul unui nou smartphone pe piață - detaliu ce ne este dezvăluit prin intermediul unui teaser ce tocmai a poposit pe web. Data de 20 octombrie este ziua destinată lansării, iar din câte ne putem da seama privind acest material, noul handset va fi realizat din materiale premium - observându-se aici rama metalică ce înconjoară produsul.

Avem un buton dedicat pentru realizarea de fotografii, iar grosimea device-ul pare a ne indica într-un fel sau altul că vom avea parte și de o cameră foto performantă. Cât despre celelalte dotări, ne așteptăm la un display cu rezoluție FHD, la cel puțin 3 GB memorie RAM, și de ce nu poate chiar la un procesor Qualcomm. Aflăm mai multe pe 20 octombrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×