Teclast T10 este o tabletă Android cu 4 GB RAM și ecran QHD de 10 inch; Iată cât costă pe GeekBuying.com

955 ori
<b>Teclast T10 este o tabletă Android cu 4 GB RAM și ecran QHD de 10 inch; Iată cât costă pe GeekBuying.com</b>Dacă încă mai găsiți drept utile tablete, astăzi vă propunem un asemenea produs cu diagonală generoasă numai bun pentru experiențe multimedia. Vine din partea celor de la GeekBuying.com și vorbim despre modelul Teclast T10 care se vinde

Deși tabletele nu mai sunt atât de populare ca acum 2-3 ani să spunem, aceste dispozitive mai reprezintă o atracție pentru un număr mic de persoane prin prisma portabilității și a funcțiilor multimedia puse la bătaie. Fix pentru această nișă de utilizatori avem astăzi o recomandare sub forma tabletei Teclast T10 care în aceste zile beneficiază de un preț special prin intermediul celor de la GeekBuying.com.

Teclast T10

Tableta este una metalică cu grosime de numai 7.5 mm și greutate de 550 grame, corp la interiorul căreia se află o baterie generoasă de 8100 mAh. Ni se promite astfel o autonomie deosebită și putem urmări câteva filme cap-coadă fără întreruperi cauzate de epuizarea bateriei și rămâne baterie și pentru a naviga pe web sau realiza câteva task-uri de pe listă.

Teclast T10

În prim plan se află un ecran OGS Sharp de 10.1 inch cu rezoluție QHD de 2560 x 1600 pixeli, iar procesorul de la interior este o unitate hexa-core MediaTek MT8176 de 2.1 GHz. Avem soluția grafică PowerVR GX6250 alături, 4 GB de RAM, 64 GB de stocare flash și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Teclast T10

Pe lista de dotări mai avem o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 8 megapixeli, difuzoare stereo și următoarele elemente de conectivitate: port microUSB v2.0, jack audio 3.5 mm, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth și GPS. Tableta rulează Android 7.0 Nougat și un element mai special la acest model este scanner-ul de amprente din spate.

În acest moment, Teclast T10 se vinde pentru suma de 213.99 dolari pe GeekBuying.com și alte câteva sugestii puteți găsi în lista de mai jos. De asemenea, pentru întreaga ofertă propusă de către retailer puteți accesa pagina promoțională de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×