Tableta Teclast T8 primește un discount atractiv pe GeekBuying; pune la bătaie 4 GB RAM și display QHD de 8.4 inch

812 ori
<b>Tableta Teclast T8 primește un discount atractiv pe GeekBuying; pune la bătaie 4 GB RAM și display QHD de 8.4 inch</b>Cei de la GeekBuying ne propun astăzi o nouă campanie de reduceri, una adresată laptop-urilor și tabletelor. Noi am găsit câteva produse foarte interesante pe aici, unul dintre ele fiind tableta Teclast T8 ce poate fi achiziționată

De multă vreme nu v-am mai prezentat o tabletă vândută de retailerii chinezi, așa că astăzi facem asta odată ce GeekBuying dă startul unei campanii promoționale unde vedem incluse o mulțime de tablete, dar și laptop-uri atractive echipate cu ultima generație de procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a după cum veți descoperi dacă accesați oferta comerciantului de aici.

Teclast T8

Produsul principal care ne-a atras atenția se numește Teclast T8 și este vorba despre o tabletă compactă ce adoptă diagonala de 8.4 inch. Nu se prezintă deloc rău ca design și ecranul pe care l-am amintit aici este o unitate IPS cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1600 pixeli ce va contriui la o experiență superioară în materie de consum video. 

Teclast T8

Formatul compact o face ideală pentru transportarea ușoară în ghiozdan și geantă și ne putem bucura de serialele sau filmele favorite oricând pentru că avem 64 GB de stocare flash, dar și slot microSD pe deasupra. Are 4 GB de RAM pentru ca multitasking-ul să nu pună probleme și procesorul ales aici este unul hexa-core MediaTek MT8176 de 2.1 GHz ce oferă performanță sporită și consum redus de energie. 

Teclast T8

Tableta mai aduce port USB Type-C, jack audio 3.5 mm și chiar difuzoare stereo. Are o baterie de 5400 mAh, o inedită cameră foto frontală de 13 megapixeli și în spate un senzor de 8 megapixeli. Teclast T8 se remarcă și prin conectivitatea Wi-Fi dual-band (2.4GHz + 5GHz) în standard 802.11 a/b/g/n/ac, echipare pe care nu o vedem des pe așa tablete. Cântărește numai 374.5 grame și grosimea sa este de 7.8 mm. 

De asemenea, aflați că aceasta aduce și scanner de amprente plasat frontal și că rulează sistemul de operare Android 7.0. Costă numai 199.99 dolari și la acest preț sună foarte bine. Întreaga ofertă Geekbuying poate fi accesată de aici și mai jos aveți alte câteva recomandări!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×