Samsung Galaxy A5 (2017) este actualizat la Android Oreo în aceste momente

3.325 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2017) este actualizat la Android Oreo în aceste momente</b>O veste tare bună ce vine astăzi pentru posesorii de terminale Samsung Galaxy A5 (2017) este aceea că sud-coreenii au dat startul procesului de actualizare la Android Oreo. Din Rusia apar confirmări ale sosirii acestui pachet software

Posesorii de terminale Samsung Galaxy A5 (2017) primesc astăzi o super veste, aceea că smartphone-ul lor este actualizat în aceste momente la Android 8.0 Oreo. Utilizatori din Rusia au confirmat sosirea actualizării și mai jos puteți vedea și o serie de capturi de ecran care indică faptul că într-adevăr Oreo se livrează chiar acum pe smartphone-ul de mid-range ce debuta pe piață la începutul anului trecut.

Galaxy A5 2017 Oreo

Este vorba despre varianta SM-A520F și pachetul software are mărimea de 1.2 GB, semn că aveți nevoie de o conexiune Wi-Fi pentru a nu consuma o cantitate serioasă de date și ca de fiecare dată recomandăm să aveți și bateria încărcată. Posibil ca în următoarele zile să avem parte de update-ul la Android Oreo și pe plan local, moment în care vom reveni cu un update chiar aici.

Galaxy A5 2017 Oreo

Pe seama capturilor de ecran aflăm că update-ul aduce și noul Samsung Experience 9.0, UI care modifică aspecte precum tastatura și umblă și la emoji-uri din câte am înțeles. Recenzia noastră detaliată pentru Samsung Galaxy A5 (2017) poate fi găsită aici, iar în cazul în care sunteți curioși să aflați la ce sume se mai vinde telefonul, articolul Preț și Disponibiltate vă stă la dispoziție aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×