Acer Liquid Jade Primo: Conectivitate modernă, cu câteva mici opţiuni lipsă

1.018 ori
<b>Acer Liquid Jade Primo: Conectivitate modernă, cu câteva mici opţiuni lipsă</b>Acer Liquid Jade Primo nu se complică cu tehnologii ca infraroşu, dar nici cu scanner de amprente sau scanner de iris. Mai mult decât atât, nu are nici NFC, WiFi Direct sau radio FM, ci păstrează doar opţiunile de bază în zona de conectivitate.

Acer Liquid Jade Primo nu se complică cu tehnologii ca infraroşu, dar nici cu scanner de amprente sau scanner de iris. Mai mult decât atât, nu are nici NFC, WiFi Direct sau radio FM, ci păstrează doar opţiunile de bază în zona de conectivitate.

Oferă suport 4G LTE Categoria 6, ceea ce înseamnă viteze de download de până la 300 Mbps, are şi port USB Type-C şi suportă Bluetooth 4.1. De asemenea aduce suport pentru WiFi 802.11 a/b/g/n/ac cu MIMO şi GPS. Apelurile au volum destul de bun şi claritate OK, în vreme ce izolarea zgomotului de fond e la rândul său bună, iar microfonul şi semnalul au fost la înălţime.

Acer Liquid Jade Primo: Conectivitate modernă, cu câteva mici opţiuni lipsă

Am realizat şi teste de viteză pe baza aplicaţiei SpeedTest, atingând 100 Mbps la download via 4G şi 8.8 Mbps la upload, un rezultat bun mai ales la download, dar nu ar trebui să ne bazăm prea mult pe varianta Windows 10 Mobile a aplicaţiei Speedtest, nefiind la fel de bine optimizată precum cea Android. La testul WiFi am atins 62 Mbps la download şi 9.3 Mbps la upload.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×