Sony Xperia XZ: Conectivitate excelentă, apeluri puţin metalice

937 ori
<b>Sony Xperia XZ: Conectivitate excelentă, apeluri puţin metalice</b>Pentru o companie atât de veche în domeniu precum Sony, nu e nici o scuză să nu se ocupe impecabil de conectivitate. Astfel, vine cam de la sine faptul că putem purta convorbiri excelente pe un model ca Xperia XZ şi cu toate că ele au volum ridicat şi..

Pentru o companie atât de veche în domeniu precum Sony, nu e nici o scuză să nu se ocupe impecabil de conectivitate. Astfel, vine cam de la sine faptul că putem purta convorbiri excelente pe un model ca Xperia XZ şi cu toate că ele au volum ridicat şi sunetul e clar, totuşi sună metalic uneori vocile.

Sony Xperia XZ vine cu slot nano SIM, are şi varianta dual SIM şi suporta LTE de Categoria 9. Are şi HSPA+, GPS, Glonass, DLNA şi Miracast, iar Xperia XZ mai oferă şi suport pentru NFC, Bluetooth 4.2 şi WiFi a/b/g/n/ac. Sony a integrat aici şi anulare activă a zgomotului de fond, cu microfon dedicat. Din nou, apelurile se aud OK, dar parcă există şi un sound uşor metalic.

Speedtest Sony Xperia XZ

Apreciem mult şi faptul că slot-ul SIM e accesibil fără să fie nevoie de cheiţa metalică, doar trăgând cu unghia de o mică fantă flexibilă. Atenţie totuşi, deoarece odată ce deschidem slot-ul, telefonul se va restarta. În privinţa vitezei conexiunilor, am atins 166 Mbps la download în WiFi şi 25 Mbps la upload, conform lui Speedtest, ambele rezultate excelente.

Tot în Speedtest am prins 60 Mbps la download şi 43 Mbps la upload, iarăşi rezultate bune, iar pentru abonații Digi, o veste bună: telefonul știe banda 38(2600) MHz.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×