Sony Xperia X Compact: Conectivitate cu WiFi excelent, 4G fără recorduri

1.060 ori
<b>Sony Xperia X Compact: Conectivitate cu WiFi excelent, 4G fără recorduri</b>De-a lungul anilor nu am fost niciodată fanul sistemului de SIM tray-uri folosit de Sony pe terminalele Xperia, pentru că dacă nu aveai unghii lungi era foarte greu să scoţi acel mecanism afară. Acum lucrurile s-au schimbat şi Sony e peste concurenta..

De-a lungul anilor nu am fost niciodată fanul sistemului de SIM tray-uri folosit de Sony pe terminalele Xperia, pentru că dacă nu aveai unghii lungi era foarte greu să scoţi acel mecanism afară. Acum lucrurile s-au schimbat şi Sony e peste concurență, în ideea că livrează modele unibody ce nu au nevoie de cheiţa pentru a deschide slot-ul SIM. Acest lucru se aplică şi la Sony Xperia X Compact.

Beneficiem de un slot SIM singular, un nano SIM şi suport pentru LTE Categoria 6, dar şi GPS şi Glonass. Terminalul aduce şi Miracast, DLNA, NFC, Bluetooth 4.2, WiFi a/b/g/n/ac şi USB Type-C. Apelurile vin cu funcţie Smart Call Handling, au volum ridicat, se aud clar, iar cele două microfoane pentru anulare a zgomotului de fond îşi fac bine treaba.

Speedtest Sony Xperia X Compact

La testul de viteză Speedtest am prins o viteză de download excelentă la conexiunea WiFi şi anume 269 Mbps, în vreme ce la testul de upload am ajuns la 25 Mbps. Nu la fel de impresionante au fost vitezele 4G (55 Mbps download şi 45 Mbps upload), dar am văzut şi mai rău de atât. Rămânem cu performanţa WiFi la download totuşi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×