iPhone 7: Conectivitate la vârf, cu LTE şi WiFi rapid

1.169 ori
<b>iPhone 7: Conectivitate la vârf, cu LTE şi WiFi rapid</b>Cum ar fi ca un iPhone să nu se audă bine la apeluri sau să aibă probleme cu semnalul? Am trecut ani de buni de etapa aceasta, iar iPhone 7 bifează toate căsuţele pozitive din zona conectivităţii. Vine cu suport pentru WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, NFC

Cum ar fi ca un iPhone să nu se audă bine la apeluri sau să aibă probleme cu semnalul? Am trecut ani de buni de etapa aceasta, iar iPhone 7 bifează toate căsuţele pozitive din zona conectivităţii. Vine cu suport pentru WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2 şi NFC, dar şi clasicul port Lightning.

Avem parte şi de suport LTE, mulţumită unui modul de Categorie 12, iar terminalul vine cu un slot nano SIM, suport GPS şi Glonass, plus VoLTE, AirPlay şi apelare WiFi. Apelurile au volum ridicat şi sunet clar, iar acesta e probabil cel mai bun earpiece pe care am pus urechea în ultima vreme. Anularea zgomotului de fond e perfectă şi microfonul e la înălţime.

Speedtest iPhone 7

La testul de viteză SpeedTest am atins valori bune, precum 105 Mbps la download în WiFi, sau 25 Mbps la upload. La testul 4G LTE am prins 90 Mbps la download şi 45 Mbps la upload, iarăşi un rezultat bun. Mai avem parte şi de voce HD, iar iPhone 7 se descurcă bine la capitolul conectivitate şi nu avem obiecţii. Evident funcționează și în rețeaua celor de la Digi îm banda de 38(2600) MHz.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×