iPhone 7: Conectivitate la vârf, cu LTE şi WiFi rapid

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.007 ori
<b>iPhone 7: Conectivitate la vârf, cu LTE şi WiFi rapid</b>Cum ar fi ca un iPhone să nu se audă bine la apeluri sau să aibă probleme cu semnalul? Am trecut ani de buni de etapa aceasta, iar iPhone 7 bifează toate căsuţele pozitive din zona conectivităţii. Vine cu suport pentru WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, NFC

Cum ar fi ca un iPhone să nu se audă bine la apeluri sau să aibă probleme cu semnalul? Am trecut ani de buni de etapa aceasta, iar iPhone 7 bifează toate căsuţele pozitive din zona conectivităţii. Vine cu suport pentru WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2 şi NFC, dar şi clasicul port Lightning.

Avem parte şi de suport LTE, mulţumită unui modul de Categorie 12, iar terminalul vine cu un slot nano SIM, suport GPS şi Glonass, plus VoLTE, AirPlay şi apelare WiFi. Apelurile au volum ridicat şi sunet clar, iar acesta e probabil cel mai bun earpiece pe care am pus urechea în ultima vreme. Anularea zgomotului de fond e perfectă şi microfonul e la înălţime.

Speedtest iPhone 7

La testul de viteză SpeedTest am atins valori bune, precum 105 Mbps la download în WiFi, sau 25 Mbps la upload. La testul 4G LTE am prins 90 Mbps la download şi 45 Mbps la upload, iarăşi un rezultat bun. Mai avem parte şi de voce HD, iar iPhone 7 se descurcă bine la capitolul conectivitate şi nu avem obiecţii. Evident funcționează și în rețeaua celor de la Digi îm banda de 38(2600) MHz.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×