Acer Liquid Jade Primo: Design din plastic ce imită metalul, mai puţin fragil decât un Lumia 950 XL

993 ori
<b>Acer Liquid Jade Primo: Design din plastic ce imită metalul, mai puţin fragil decât un Lumia 950 XL</b>Ultimul model Windows 10 Mobile testat de noi a venit cu o dezamăgire la capitolul design, de vreme ce Lumia 950 XL scârţâia şi nu dădea deloc senzaţia de handset premium. Acer Liquid Jade Primo optează tot pentru plastic, un policarbonat care imită..

Ultimul model Windows 10 Mobile testat de noi a venit cu o dezamăgire la capitolul design, de vreme ce Lumia 950 XL scârţâia şi nu dădea deloc senzaţia de handset premium. Acer Liquid Jade Primo optează tot pentru plastic, un policarbonat care imită textura metalului ca aspect.

Acer Liquid Jade Primo: Design din plastic ce imită metalul, mai puţin fragil decât un Lumia 950 XL

Terminalul are spate rotunjit şi deşi în aparenţă ai zice că are un capac înlăturabil în spate, nu e vorba de aşa ceva, pentru că accesăm slot-urile folosim o cheiţă metalică. Aderența este bună, dar telefonul e prea lung pentru a fi folosit comod cu o singură mână. Avem şi un design unic al difuzorului, dar şi al earpiece-ului, prin care iese în evidenţă acest smartphone.

Zona frontală aduce puţin cu cea a unui Nexus 4/Nexus 5, iar ca remarca butonul Power e plasat puţin cam prea jos şi mereu l-am confundat cu cele de volum. Construcţia e destul de solidă pentru o carcasă din plastic şi nu scârţâie deloc. A se remarca şi acea discretă ramă metalică cromată de jur împrejurul terminalului şi faptul că avem un slot SIM ce iese puţin în relief, cam neplăcut de altfel.

Liquid Jade Primo măsoară 8.4 mm în grosime şi cântăreşte 150 de grame, cifre deloc rele pentru un model de 5.5 inch. Rămâne un telefon comod, dar nu premium şi cu amplasare ciudată a butonului Power și slot-ului SIM.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×