UMi Max: Design masiv, dar solid; LED-ul de notificări cucereşte

929 ori
<b>UMi Max: Design masiv, dar solid; LED-ul de notificări cucereşte</b>UMi Max are deja clasica diagonală de 5.5 inch şi aduce un design masiv din metal. E mare şi greu, la aproximativ 200 de grame pe cântar (unele surse/retaileri afirma ca e vorba de 185 de grame) şi se remarcă din start prin acel “buton Home” care pulsează

UMi Max are deja clasica diagonală de 5.5 inch şi aduce un design masiv din metal. E mare şi greu, la aproximativ 200 de grame pe cântar (unele surse/retaileri afirmă că e vorba de 185 de grame) şi se remarcă din start prin acel buton Home care pulsează cu diferite iluminări în zona frontală. La prima vedere poate părea doar un LED de notificări, mai ales că avem deja buton Home virtual pe ecran.

Totuşi din setări se poate alege ca acea zonă care se iluminează să servească drept buton Home, iar zona stânga şi dreapta vor căpăta la atingere funcţii Back/Recents, deşi butoanele sunt invizibile. 

Fabricat din aluminiu şi adoptând abordarea unibody, terminalul vine cu o talie de 8.5 mm şi are un panou arătos 2.5D în zona frontală. Construcţia e solidă şi spatele are o textură oarecum "satinată", deci plăcută la atingere. E un device comod, cu spate uşor rotunjit şi butoane cu feedback bun. E chiar şi uşor de utilizat cu o singură mână şi are aderență bună.

Zona frontală e complet acoperită cu sticlă şi arată foarte bine, dar e predispusă la pete de grăsime şi amprente. Rămâne un telefon arătos şi cu greutate, iar acel “buton Home” e un pic controversat, fiind aparent trademark ZTE Nubia şi utilizat şi pe Meizu şi pe Xiaomi în curând.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×