Teclast TBook 16 Pro: Design metalic, mat, axat pe landscape

925 ori
<b>Teclast TBook 16 Pro: Design metalic, mat, axat pe landscape</b>Se poate spune orice despre Teclast TBook 16 numai faptul că e o tabletă uşoară nu. Pe hârtie cântăreşte 772 de grame, dar fiind o tabletă mult mai lungă decât media (orientarea în landscape îşi spune cuvântul) e treabă de "braţul forţei" şi braţele..

Se poate spune orice despre Teclast TBook 16 Pro numai faptul că e o tabletă uşoară nu. Pe hârtie cântăreşte 772 de grame, dar fiind o tabletă mult mai lungă decât media (orientarea în landscape îşi spune cuvântul) e treabă de "braţul forţei" şi braţele obosesc rapid când ţineţi tableta, mai ales cu o singură mână.

Avem de-a face cu un model cu diagonală de 11.6 inch, cu muchii mai puţin groase decât suntem obişnuiţi şi cu acel aspect de "capac de laptop" consacrat de produsele de genul din China. Corpul e metalic unibody, cu construcţie solidă şi spate mat, iar aici nimic nu scârţâie. Aderența e bună, butoanele răspund bine la comenzi şi jos avem şi pinii şi conectorii pentru tastatură.

Ecranul e cam uşor de zgâriat şi murdărit (are aplicată o folie protectoare din plastic din fabrică), iar pe hârtie ni se promite o talie (imposibilă) de 4.8 mm, în vreme ce în realitate această tabletă are o grosime de 9 sau 10 mm. Spuneam de greutate că e un pic exagerată pentru că acesta este un model de 11.6 inch cântărind 772 grame, iar iPad Pro de 12.9 inch cântăreşte 713 grame.

Tastatura e şi ea foarte grea, la 675 grame, deși este fabricată din plastic. Are avantajul a două porturi full USB la bord, dar şi al unor butoane comode, cu feedback bun. Tastatura dispune și de o balama rotativă ce pare destul de bine construită, iar ca aspect aminteşte de tastatura unui ASUS Transformer Pad. Ataşamentul nu e doar prin conectori la tabletă, ci şi magnetic. Un design bunicel, dar care trage cântarul în jos prea mult.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×