Acer Aspire Switch 12 S: Design metalic solid, cu ataşare magnetică şi dimensiuni rezonabile

875 ori
<b>Acer Aspire Switch 12 S: Design metalic solid, cu ataşare magnetică şi dimensiuni rezonabile</b>Acer Aspire Switch 12S nu e tableta aia clasică din China, fabricată din plastic sau metal care trosneşte mai rău decât plasticul. Oferă o construcţie solidă şi premium, pe bază de metal şi ataşamentul tastaturii se face magnetic şi cu 2 pini speciali..

Acer Aspire Switch 12 S nu e tableta aia clasică din China, fabricată din plastic sau metal care trosneşte mai rău decât plasticul. Oferă o construcţie solidă şi premium, pe bază de metal şi ataşamentul tastaturii se face magnetic şi cu 2 pini speciali din aliaj de zinc.

Întreg combo-ul cântăreşte 1.4 kg şi măsoară 17 mm în grosime, deloc rău faţă de rivali. Vorbim totuşi de un "laptop" cu ecran de 12.5 inch la urma urmei. Tableta are marginile în pantă şi un strat de metal lucios îi împodobeşte muchiile. Din păcate acea zonă e foarte uşor de ciobit, deci mare atenţie când mutaţi terminalul dintr-o cameră în alta.

Tableta e comodă la utilizare, are muchiile nici prea groase, nici prea subţiri încât să intri cu degetele pe ecran şi ea mi-a obosit mai puţin mâinile decât alte tablete de 11/12 inch. Se poate andoca şi invers la tastatură, astfel încât să butonaţi în vreme ce partenerii voştri de afaceri urmăresc prezentarea pe ecran să zicem.

Tastatura e fabricată din plastic, e comodă mai degrabă la scris decât la jucat, având butoane moi şi primim şi iluminare a tastelor. Trackpad-ul e generos şi docking-ul şi undocking-ul se face destul de uşor.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×